gittigidiyor

IFA 2016: Huawei orta segment silahşörleri Nova ve Nova Plus'ı duyurdu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
624169962567400279.jpg
IFA 2016 kapsamında gerçekleştirilen basın toplantılarında telefon üreticileri yeni cihazlarını tanıtmaya devam ediyor.



[FONT=pt_sans]Huawei'siz IFA 2016 düşünülemezdi, Çinli üretici basın etkinliğinde Nova ve Nova Plus isimli iki yeni orta segmente hitap eden telefonunu açıkladı. Bu telefonların kasalarının altındaki bileşenlere daha yakından bakış atalım.
Huawei Noba'da 5 inç'lik Full HD ekran, 2 GHz'lik 8 çekirdekli Snapdragon 625 çipseti, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama birimi bulunuyor. Cihazın ana kamerası 12 MP, diyafram açıklığı ise f2/2. Önde ise 8 MP'lik selfie kamerası yer alıyor.
Arka kısmında parmak izi sensörü olan Nova'da USB Type-C portu ile birlikte hibrit çift sim kart desteği var. Yani microSD kart ve sim kart takılabilir demek. LTE Cat. 6'yı destekleyen cihaz, kutudan Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ve Emotion UI 4.1 arayüzüyle çıkıyor. Cihazın3020 mAh kapasiteli pili var.
Nova'nın aksine Plus modelinde ise 5.5 inç'lik Full HD ekran kullanılmış. Cihazın çipseti Snapdragon 625 ve 3 GB RAM'le birlikte 32 GB depolama alanı var. Bunlarla birlikte ana kamerası 16 MP ve optik görüntü sabitleyici bulunuyor. Nova Plus'ın pili haliyle Nova'ya göre daha yüksek kapasitede, tam olarak 3340 mAh'lık pilden söz ediyoruz.
Her iki telefon alüminyum kasaya sahip ve 2.5D cam kaplamayı da listeye dahil edelim. Nova gri, gümüş, altın ve roze altın rengiyle çıkarken, Nova Plus'ta ise gri, gümüş ve altın renkleriyle satışa sunulacak. Ekim başında tüketicilerle buluşacak olan cihazlardan Nova'nın fiyatı 399, Nova Plus'ın ise 429 euro.[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst