gittigidiyor

Instagram'a çevirimdışı özelliği geliyor!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Instagram'a çevirimdışı özelliği geliyor![/h]Instagram, Android uygulama için çevirimdışı desteğin geldiğini açıkladı. Kullanıcılar internet bağlantısı yokken bile Instagram'da gezinebilecek.
19 Nisan 2017 19:49 Sosyal Medya
22109-650x315.jpg

Instagram artık çevrimdışı çalışıyor.. Ancak yalnızca Android için..
Instagram kullanıcılarının beklediği "çevirimdışı" özellik nihayet geldi. Android uygulaması için gelen yeni özellik ile birlikte kullanıcılar internete bağlı olmasa ile daha önce görüntülemiş oldukları içerikleri beğenebilir, mesaj gönderebilir yahut bu içerikleri görüntüleyebilir. Çevirimdışı olduklarında bile bu işlemleri yapabilirler.
Instagram, Facebook'un San Jose'deki F8 konferansındaki çevrimdışı işlevselliğiyle ilgili duyuruyu yaptı. Artık çevrimdışı kullanıcılar daha önce yalnızca çevrimiçi erişilebilen içeriğe bakabilecek.
ap_resize.png

Kullanıcılar keşfetme sekmesi de çevrimdışı çalışacak ve kullanıcılar daha önce ziyaret edilen profilleri ve zaten indirilen yayınları görebilecek. Bir başka teknoloji kaynağının açıkladığı bilgiye göre çevirimdışı işlevsellik önümüzdeki aylarda iOS sürümlerinde de yer alacak. Çevrimdışı destek şu anda gelişmekte olan ülkelerde en çok kullanılan cihaz olan Android'de mevcuttur.
Ancak bu çevirimdışı özellikte Snapchat kopyası olan Hikayeler özelliği yer almıyor. Kullanıcılar hikayeleri görüntülemeyecek ancak diğer gönderileri beğenebilecek ve bunları görüntüleyebilecek. İnternet bağlantısı aktif olduğu zaman beğenileri sayılacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst