gittigidiyor

iOS 10.2 Public Beta 2 Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iOS 10.2 Public Beta 2 Yayınlandı[/h][h=2]Apple tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde piyasaya sunulan iOS 10 işletim sisteminin yeni bir versiyonu daha yayınlandı. İşte iOS 10.2 public Beta 2 versiyon ile ilgili detaylar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
ios-10-2-public-beta-2-yayinlandi.jpg
Apple tarafından geliştirilen telefonlarda ve tabletlerde kullanılan iOS işletim sistemi kullanıcıların piyasadaki pek çok işletim sistemine göre çok daha etkin ve sorunsuz bir sistemi kullanmasını saplıyor. Bu bakımdan sadece işletim sistemi ile dahi özel bir yerde bulunmayı başaran Apple, yeni işletim sistemi güncellemelerini de sürdürüyor.
Yeni Güncelleme Geldi
Yapılan açıklamalarda iOS 10 işletim sisteminin yeni bir versiyonunun daha yayınlandığı belirtilirken yeni güncellemenin iOS 10.2 Public Beta 2 olarak adlandırıldığı belirtildi.
Neler Yeni?
Yeni sistem sayesinde pek çok farklı yenilik cihazlara sunulurken en çok dikkat çekenler yeni duvar kağıtlarının ve emojilerin sisteme eklenmesi oldu. Üstelik kullanıcıların acil durumlarda arama yapabilmesi adına gerekli düzenlemelerin yapılarak kullanıma sunulması da acil durumlarda kişilerin yardım almasını sağlayacak.
Belirtilen özelliklerinin yanı sıra çeşitli performans iyileştirmelerinin ve güvenlik açıklarının kapatıldığı belirtilirken bu geliştirmeler sayesinde kullanıcılar telefonu oldukça etkin bir şekilde kullanabilecek. Yapılan resmi açıklamalarda iOS 10 işletim sisteminin yeni versiyonun mevcut sistemlere göre çok daha başarılı olduğu ve pek çok performans geliştirilmesini içerdiği belirtildi.
Güncelleme Nasıl Alınacak?
Güncellemesinin alınabilmesi adına kullanıcıların Beta kaydını yaptırması gerekiyor. Eğer beta kaydınız bulunmuyorsa Apple Beta software program dahilinde kaydınızı gerçekleştirebilir ve ardından güncellemeyi kolay bir şekilde alabilirsiniz. Kayıt yapmayan kullanıcıların herhangi bir şekilde yeni sistemi denemesi mümkün olmazken kayıt yapıldıktan sonra güncelleme alabilecek cihazlar listesindeki tüm cihazlar için yeni güncellemeyi alabilirsiniz.
iOS 10.2 Public Beta 2 güncellemesini alan modeller ise şöyle; iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE,iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 1, iPad 2, iPad 3 , iPad 4, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPod touch 5 ve iPod touch 6
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst