gittigidiyor

iOS 10.3 Güncellemesini Alamayan Cihazlar için Çözüm

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iOS-10.3-vs-iOS-10.2.1.png


Apple bugün, uzun zamandır testlerini sürdürdüğü ve yedi beta geliştirici sürümünü yayınladığı iOS 10.3 güncellemesinin final sürümünü sonunda herkese açık olarak yayınladı. Güncelleme şu anda, herkese açık olarak indirilebilir ve yüklenebilir.
Güncellemeyi OTA yolu ile yani Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsü üzerinden veya iTunes üzerinden indirebilir ve cihazınıza yükleyebilirsiniz. Bu noktada her ne olursa olsun cihazınızı iTunes üzerinden güncellemenizi öneririz. Çünkü en iyi ve en eksiksiz güncelleme yöntemi tam olarak budur.

Peki bana iOS 10.3 güncellemesi gelmedi diyenler için yapılması gereken tam olarak nedir? Öncelikle cihazınız iOS 10 güncellemesini almış bir iPhone, iPad veya iPod touch modeli midir? Bunun cevabını vermeniz gerekiyor. iOS 10.3 güncellemesini alabilmeniz için doğal olarak cihazınızın iOS 10 güncellemesini almış cihazlar listesinde olması gerekiyor.
İLGİLİ HABER: iOS 10.3 Güncellemesi Yayınlandı



Bunun dışında, cihazınıza bir geliştirici profili yüklü ise hiçbir zaman iOS GM (Golden Master) sürümlerini alamazsınız. Bunun nedeni ise cihazınızın geliştirici profilinde gözükmesindendir. Eğer ki cihazınızda şimdiye kadar iOS 10.3 beta güncellemelerini yüklemiş ve hali hazırda iOS 10.3 beta 7 yüklü ise iOS 10.3 güncelleştirmesini alabilmek için Ayarlar > Genel > Profil menüsüne gidin ve bu menüde gözüken iOS Beta Software Profile‘in üstüne dokunarak gelen ekranın an altında yer alan Profili Sil seçeneğine dokunun.
Şimdi iOS cihazınızı kapatıp yeniden açın. Cihazınız açıldıktan sonra Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsüne gidin ve biraz bekleyin. Birkaç saniye sonra iOS 10.3 güncellemesi ekranınıza düşecektir. Eğer ki bir Wi-Fi bağlantısına sahipseniz İndir ve Yükle diyerek güncellemeyi cihazınıza indirebilir ve yükleyebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst