gittigidiyor

iOS 10.3 Ne Zaman Yayınlanacak?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iOS-10-3.png


Apple’ın artık testlerini tamamladığını bildiğimiz iOS 10.3 güncellemesi şu an için havada kalmış durumda. Şirket Salı günü pek çok yeni ürününü ve aksesuarını duyurmasının ardından güncelleme noktasında sessizliğe büründü. Durum böyle olunca çok merak edilen, hakkında çok yapılan bu konuya bir açıklık getirmek istedik. iOS 10.3 ne zaman yayınlanacak?
Aslında cevabımız oldukça basit; pek yakında. İnanın şaka yapmıyoruz iOS 10.3’ün yayınlanması artık an meselesi.

Apple’ın bu hafta içerisinde veya önümüzdeki hafta içerisinde iOS 10.3 güncellemesini yayınlayacağından eminiz. En son yayınlanan iTunes 12.6 güncellemesi için Apple’ın paylaştığı sürüm notlarından bunu çıkartmak mümkün.
Tam olarak iOS 10.3’ün yayınlanma tarihini verecek olursak, Apple’ın kuralcı yapısını göz önüne alarak artık güncellemenin bu hafta yayınlanmayacağını söylememiz mümkün. Bu sebeple güncellemenin önümüzdeki hafta içerisinde, Pazartesi veya Salı günü Türkiye saati ile 20:00’da gelmesini bekliyoruz.


Öte yandan, Apple’ın kuralcı yapısını bir kenara bırakırsak güncellemenin bu hafta Cuma günü, saat 20:00’da da yayınlanması söz konusu olabilir. Bu şekilde düşünmemizin nedeni ise yeni tanıtılan tüm Apple ürünlerinin bu Cuma saat 18:01’den sonra Apple Online Store üzerinden siparişe açılacak olması.
Yine de Apple bizi şaşırtacak bir hamlede bulunarak belki bu akşam belkide Nisan ayının başlarında da iOS 10.3’ü yayınlayabilir. Ancak genel olarak tahminlerimiz bunlardan ibaret ki konu hakkında resmi bir açıklama olmadığı için tam olarak net bir şey söylemek zaten mümkün değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst