gittigidiyor

iOS 10.3'e tiyatro modu gelmedi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iOS 10.3'e tiyatro modu gelmedi![/h][h=2]iOS 10.3 ile gelmesi beklenilen karanlık mod yani tiyatro modu betada görünmedi. Peki iOS 10.3'te bu özellik yer almayacak mı?[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
ios-103e-tiyatro-modu-gelmedi-1485359823.jpg
iOS 10.2.1'in testleri devam ediyor. Apple ile ilgili yakından ilgilenen Sonny Dickson'a göre tiyatrı modu 10 Ocak'ta gelecekti. Bu iPhone, iPad kullanıcılarını bir hayli heyecanlandırmıştı. Bende dahil.
Tiyatro Modu'nun yer alacak olması beni mutlu etmişti. iOS 10 ile gelmesi beklenen karanlık mod olduğu düşünülmüştü. Ancak beta sürümlerinde Apple, cephesinde herhangi bir süpriz olmadı. Bekleyenler benim gibi hayal kırıklığına uğradı.
Peki tiyatro modu ne zaman gelecek?
Apple'ın açıklamasına göre Apple Watch'da tiyatro modu yer alacak. Kullanıcıların uyanık kalma işlevini devre dışı bırakmasını sağlayacak olup ayrıca cihazlarını hızla susturmasını sağlayacak. Tiyatro modunun sinemada telefonu sessize almak için uğraşmamak adına kullanabileceğimizi de düşünmüştüm ancak böyle bir yenilik ile ilgili birşey yok. Ayrıca tiyatro modunun sinema ortamında iPhone'u kullanılabilmek amacıyla Kontrol Merkezi'nde eklenecek popcorn simgesiyle geleceği söylentilerle birlikte kullanıcıları heyecanlandırdı.

Apple Watch'a yanlışlıkla uyandırma özelliğini etkinleştirdiğiniz zaman ekran aydınlatıldığında sinema yada tiyatro esnasında sinir bozucu olabiliyordu. Apple Watch'ın ekran ışığı bile ince düşünenler için karanlık bir ortamda rahatsızlık verici olabilir.
Peki iOS'a gelecek mi?
Tiyatro Modu hakkında konuşmak için biraz ümitsizim. Şimdilik sadece watchOS sürümüne gelebileceğini söylemek mümkün. iOS cihazlara gelip gelmeyeceği hakkında elle tutulur birşey yok. Bu bağlamda Apple'dan ümidimizi kesebiliriz. Ancak bir süpriz olur mu o da küçük bir ihtimal olarak kalsın..

[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst