gittigidiyor

iOS 10 jailbreak çok yakın!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ios-10-jailbreak.jpg
iOS her ne kadar güvenli ve stabil bir yapıya sahip olsa da zaman zaman sahip olduğu kısıtlamalar nedeniyle kullanıcılarının canını sıkmakta.
Bu tarz durumlar için jailbreak işlemi ile iOS'in sınırlarını kaldırabilen kullanıcılar, cihazlarını diledikleri gibi özelleştirebiliyorlar.
iOS 10'un yayınlanmasının üzerinden yaklaşık 3 ay geçmiş olmasına rağmen hala bir jailbreak olmayışı jailbreak bekleyen kullanıcıların keyfini kaçırmıştı. Fakat geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve iOS 10.1.1'e kadarki cihazlarda bulunan açığın detayları yayınlandı.

Takip et

qwertyoruiop @qwertyoruiopz

So I guess it's happening.
15:19 - 16 Aralık 2016











Bu sevindirici haberin ardından diğer hackerlar da adeta jailbreak yarışına dahil oldular. iOS için bulduğu açıklar ile zaman zaman gündeme gelen qwertyoruiop kullanıcı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst