gittigidiyor

İOS 3 Boyutlu Savaş Uçağı Simülatörü Oyunu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1451216675_savas-pilotu-simulatoru-3b.jpg

Savaş Pilotu Simülatörü 3B Apk indir
Genellikle küçük yaşlarda televizyonda izlenilen bir filmle ya da kafamızın üzerinden hızla geçerken görülen bir savaş uçağının gürültüsüyle başlayan havacılık tutkusu ilerleyen yaşlarda yerini aynı hayranlıkla aynı coşkuyla devam ettirir. Havada süzülürken gördüğümüz jetler harika manevralar yaparken içimiz kıpır kıpır olurken o anda o uçağın pilot koltuğunda da biz olmak isteriz. Hayat şartları kimi insana savaş pilotluğu gibi güzel imkânı verirken kimimizi de farklı mesleklere yönlendirir.

Yıllar geçse de aklımızdan çıkmayan havacılık tutkusunu ve pilotluk merakını yaşamak isteyenler için imkân tanıyan apk indir ve apk oyun indir içerisinde kullanıcılarına sunduğu bir çok Savaş Pilotu Simülatörü 3B oyunları ile cep telefonu üzerinden bu imkanı bir nebze de olsa yaşama şansı veriyor.

Apk oyun indir ve apk indir sitemiz üzerinden indireceğiniz birbirinden farklı senaryoların yaşandığı Savaş Pilotu Simülatörü 3B oyunları ile çok önemli görevleri yapmak başına geçtiğiniz uçağı uçururken üzere kendinizi bir anda hiç bitmeyeceğini sandığınız bir savaşın, maceranın ve serüvenin içerisinde bulacaksınız. Dünyayı bir savaş pilotunun gözünden görecek ve oyun esnasında yaşadığınız heyecanla adrenalinin doruklarına çıkacaksınız.

Apk oyun indir ve apk indir mobil oyun dünyası sayesinde tanıştığınız Savaş Pilotu Simülatörü 3B oyunları ile görevden göreve, uçuştan uçuşa koşacak kimi zaman ülkenizi hava saldırılarından koruyan bir kahraman pilot, kimi zamanda dünyayı ciddi bir saldırıdan kurtaracaksınız. Yaptığınız başarılı görevlerle sanal pilotluk kariyerinizi her görevde bir kat daha arttırarak iyi bir pilot olacaksınız.




eset_antivirus.png

[h=1]DOSYALAR[/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst