gittigidiyor

iOS 9 için Jailbreak Çıktı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PanGu ekibi iOS 9 için Jailbreak aracını yayınladı. iOS 9 ile iOS 9.0.2 sürümleri arasındaki iPhone ve iPad modellerini kapsayan Jailbreak aracının detayları

ios9-jailbreak-1444803740.JPG
Apple, güncellemeler ile Jailbreak işlemine imkan sağlayan güvenlik açıklarını kapatmaya çalışsa da, her dönem bir ekip açık bularak Jailbreak aracını yayınlamayı başarıyor. iOS 8 için yayınladığı Jailbreak aracı ile ismini duyduğumuz PanGu ekibi bugün iOS 9'un da üstesinden geldiklerini açıkladı.

PanGu ekibi, iOS 9 ile iOS 9.0.2 sürümleri arasındaki iPhone ve iPad modellerini kapsayan Jailbreak aracını yayınladı. iOS 9 için Jailbreak aracı; iPod touch, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6, iPhone 6s, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad, iPad Air, ve iPad Air 2 modellerinde çalışıyor.
iOS 9 Jailbreak nasıl yapılır?

iOS 9 Jailbreak için PanGu programını buradan indirin. iOS cihazınızdan Ayarlar>iCloud>iPhone’umu Bul bölümüne girin ve bu seçeneği pasif hale getirdin. Daha sonra Ayarlar>Parola bölümünden “Parolayı Kapat” seçeneğine tıklayın.
ios9-jailbreak.JPG

Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra PanGu programı yöneticisi olarak açın ve iPhone veya iPad’inizi PC’ye bağlayın. PanGu programında Start tuşuna basın ve bekleyin. İşlemler bittikten sonra iPhone veya iPad'iniz kapanıp açılacaktır. Bu işlemleri tamamladıktan sonra iOS cihazınızda Cydia uygulaması yer alacak. Cydia uygulamasına girin ve gerekli repoları güncellemesini bekleyin.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst