gittigidiyor

İOS Android Studio 2.0 Sürümü Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android_Platorm.jpg

Google, uygulama ve oyun geliştiricilere büyük kolaylık sağlayacak yeni programlama aracı Android Studio 2.0'ı indirmeye sundu. Android Studio 2.0 indirme linki ve diğer detaylar


screen-shot-2015-10-01-at-44437-pm.png

Geliştiricilere daha kolay ve modern bir uygulama geliştirme alanı oluşturmak isteyen Google, geçtiğimiz yıl kasım ayında bu yönde ilk adımı atarak Android Studio 2.0’ın önizleme sürümünü geliştiriciler için yayınladı.Google arayı çok açmadan bu defa Android Studio 2.0’ın kararlı sürümünü indirmeye sundu

Android_Platorm.jpg


Google’ın programlama aracına dahil ettiği önemli yeniliklerin başında“Anında Çalıştır” özelliği geliyor. Geliştiriciler yeni Android Studio ile birlikte uygulama üzerinde kod değişimlerinin etkisini anında görebilecek.
Android Studio 2.0’a eşlik eden yeni Android Emulator önceki emulatore göre üç kat daha hızlı çalışıyor. Yeni emulator ayrıca cihaza veri akışını on kat daha hızlı gerçekleştirebiliyor.
google-announces-android-studio-20.jpg

Android Studio 2.0 ile birlikte geliştiriciler yazdıkları uygulamayı geniş bir Android cihaz yelpazesinde test ederek uygulama kalitesinde iyileştirmeler sağlayabilecek.
GPU Debugger özelliği ise OpenGL ES tabanlı oyun ya da uygulamaları an be an kayıt altına alıyor. Bu sayede GPU akışı analizini test eden geliştirici sorunları anında müdahale edebilecek. Eğer bir geliştiriciyseniz 1.1GB büyüklüğündeki Android Studio 2.0’ı buradan indirebilirsiniz.

Android_Platorm.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst