gittigidiyor

İOS Android Wear'a Windows 7 Yüklendi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-logo-1.jpg

Android Wear tabanlı akıllı saatlere Counter Strike 1.6’yı dahi çalıştırmayı başaran geliştiriciler, saate bu defa Windows 7 işletim sistemini yüklemeyi başardı.


windows-7-android-wear-960x623.jpg


Geliştiriciler özellikle Android işletim sisteminde farklı heyecan arayışları içerisinde olmayı sürdürüyor. ROM yükleme işlemlerine biraz olsun aşinaysanız HTC’nin HD2 modelinin başına neler geldiğini biliyor olmalısınız.

2009 yılında Windows Mobile 6.5 platformuyla çıkış yapan HTC HD2’ye son olarak Android 6.0 işletim sistemi yüklenmişti. Telefonun bu noktada bir efsane olduğunu söyleyebiliriz.
Giyilebilir teknolojilerin hayatımızda önemli bir yer edinmesinin ardından geliştiricilerin yazılım yükleme noktasında bu defa akıllı saatlere yöneldiklerini görüyoruz. Üstelik hedefte Apple Watch akıllı saat de var.





Daha önce Mac OS 7.5.5 sürümüyle karşımıza çıkan Apple Watch’a geçtiğimiz günlerde Windows 95 işletim sistemi yüklendi. Android Weartabanlı akıllı saatlerde de durum pek farklı değil.
Android Wear tabanlı akıllı saatlere daha önce Windows 95 ve Windows 98’in yüklendiğine şahit olduk. Hatta daha da çılgın olanı Android Wear’li akıllı saatte Counter Strike 1.6 oyunu çalıştırıldı.
LG G Watch’a Windows 7 Yüklendi

Kısa süren hatırlatmalarımızı yaptıktan sonra haberimize konu olan yükleme işlemine geçecek olursak; popüler geliştiricilerden Hacking Jules, elindeki Android Wear tabanlı LG G Watch akıllı saate Windows 7 işletim sistemini yüklemeyi başardı.


windows-7-on-android-wear-smartwatch-752x427.jpg

Masaüstü sistemler için geliştirilen Windows 7 işletim sisteminin 1.65 inç büyüklüğünde 280 x 280p ekran çözünürlüğüne sahip LG G Watch’ta çalışması pek de kolay olmadı diyebiliriz.

android-logo-1.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst