gittigidiyor

İOS Apple Music, Android uygulaması çok yakında sunulacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple’ın yeni müzik servisi çok yakında Android platformunda yerini alacak.

apple-ocg21.jpg

Şu sıralar Apple, yeni akıllı telefon modelleri ile gündemde, 9 Eylül tarihinde düzenlenen etkinlikle resmi olarak duyurulan firmanın yeni nesil modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, nihayet dün itibari ile Türkiye pazarında satışa sunuldu.
apple-music3.jpg

Apple’ın yeni akıllısı 16 Ekim tarihinde Türkiye’de satışa çıkacaktı, ancak Apple, Ankara’da yaşanan bombalı saldırı sonrasında yeni akıllısının çıkış tarihini 1 hafta ertelemişti.
Apple, bir yandan yeni akıllı telefon ve tablet modelleri ile gövde gösterisi yaparken, bir süredir de müzik servisi Apple Music ile yükselişini sürdürüyor. Şu an için Türkiye’de sunulmaya servis bir çok ülkede oldukça ilgi görüyor.
Geçtiğimiz günlerde Tim Cook, yeni müzik servisleri Apple Music’in ücretli kullanıcı olarak 6.5 milyon kişiye ulaştıklarını duyurmuştu. Apple Music ilk 3 ay ücretsiz kullanılabilirken, şu an 8.5 milyon kullanıcının da ücretsiz kullanım aşamasında olduğunu ekledi.
Apple Music şu anda sadece iOS platformunda yer alıyor, ancak çok yakında bu durum değişecek. Apple, Android platformunda da yeni müzik servisini sunma hazırlıkları içerisinde ve gelen bilgilere göre de Apple Music Android uygulaması çok yakında sunulabilir.
Şu an için yeni uygulamanın ne zaman sunulacağına dair bilginin ise bulunmadığını belirtelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst