gittigidiyor

İOS Apple Music Android uygulaması görselleri sızdırıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Apple’ın muzik servisi çok yakında Android platformunda da kullanılabilir olacak…

Apple-Logo-ocg.jpg

Apple, şu anda teknoloji dünyasında en önemli isimlerden bir tanesi ve sunduğu cihazlarla da oldukça büyük ilgi görürken, kısa süre önce sunduğu yeni akıllı telefon modelleri iPhone 6S ve iPho ne 6S Plus, ilk hafta sonunda 13 milyondan fazla sattı. Ayrıca geçtiğimiz Cuma günü Türkiye pazarında da yerini aldı.
apple-music-android-1.jpg

Apple sadece cihazları ile kendini göstermiyor. Ayrıca farklı alanlarda da adından söz ettiren firma, Temmuz ayında Apple Music adı ile yeni müzik servisini iOS kullanıcılarına sunmuştu. İlk 3 ay ücretsiz olarak iOS kullanıcılarına sunulan Apple Music şimdi de Android platformunda yerini almaya hazırlanıyor.
Apple Music Android uygulaması kısa süre içerisinde firma tarafından yayınlanacak, ancak yayınlanmadan önce uygulamanın bazı görselleri sızdırıldı. Ekran görüntülerine baktığımızda Android UI ile iOS Apple Music tasarımının bir karışımı olduğunu söyleyebiliriz.
apple-music-android-2.jpg

Apple Music hakkında geçtiğimiz günlerde bazı bilgiler veren Tim Cook şu anda 6.5 milyon civarında aylık ücret ödeyen kullanıcının bulunduğunu belirtti ve yaklaşık olarak 8.5 milyon kullanıcı da 3 aylık ücretsiz deneme sürecinde.
Apple Music, aylık 9.99$ ücret ödenerek kullanılabiliyor ve ayrıca aileler için de ortak kullanım 14.99$’a sağlanabiliyor. Ayrıca şunu da belirtelim henüz Apple Music ülkemizde kullanılabilir durumda değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst