gittigidiyor

İOS Apple Uygulama İle Anlık Destek Verecek

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Apple Uygulama İle Anlık Destek Verecek[/h][h=2]Apple tarafından yapılan açıklamalarda yeni bir destek uygulamasının yayına alındığı belirtildi. İşte konuyla ilgili detaylar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
apple-uygulama-ile-anlik-destek-verecek.jpg
Özellikle Hollanda'ya yönelik son zamanlarda özel işlemler yürüten Apple, geliştirdiği yeni bir uygulamayı resmen kullanıma çıkardı. Yapılan açıklamalarda kullanıcıların destek alabilmesi adına uygulamayı kullanmasının yeterli olabileceği belirtilirken Apple cihazlar için anlık olarak alınabilecek destek sayesinde cihazda yaşanan tüm sorunlar giderilebilecek.
Başlangıç Hollanda’da
Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda hizmetin şu an için sadece Hollanda ile sınırlı olacağı belirtilirken Hollanda'da yapılacak destek çalışmalarının ardından bu çalışmadan iyi sonuçların alınması halinde benzer çalışmaların diğer ülkeler için de sunulması bekleniyor. Üstelik destek alınmasının yeterli olmadığı durumlarda kişilere farklı tüm yönlendirmeler yapılarak sorunlarını çözebilmesini ya da sorunların çözülememesi halinde ise servis için randevu alarak cihazlarda yaşanan problemlerin giderilmesinin sağlanması mümkün.
Bu bakımdan Apple tarafından yapılan çalışma cihazlarda yaşanan sorunların giderilmesi için çok daha pratik bir çözüm sunacak. Şu an için Hollanda'da başlatılan çalışmaların sonuçlanmasının ardından ise paylaşılacak raporlarda kullanıcıların bu yeni uygulamaya ne kadar ilgi gösterdiği ve Apple için işlerin ne kadar kolay hale geldiği net bir şekilde görülecek. Kullanıcılar için destek vermek ve sorunların hemen giderilmesi sağlamak artık çok daha fazla önem kazanırken Apple tarafından böyle bir hamlenin yapılması da kullanıcılara ciddi bir fırsat yaratacak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst