gittigidiyor

İOS Google Play Store'a önemli güncelleme!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
play-store.jpg


İlk kez dün birkaç kişiye ulaştırılan ve bugünden itibaren tam anlamıyla dağıtılmaya başlanan Google Play Store güncellemesi ile birlikte, artık uygulamalarınızı görebildiğiniz "Uygulamalarım" sekmesi baştan aşağı yenileniyor.
008pbcgs.jpg


Play Store'da yeni Uygulamalarım dönemi!

Görünüşe göre Play Store'da yer alan Uygulamalarım sekmesi güncellenerek üç farklı sekmeye ayrıldı. Artık yüklü olan uygulamalarınız, tüm uygulamalar ve ayrıca beta uygulamalar sekmeleri direkt olarak Uygulamalarım sekmesinin altında yer alacak.
Ayrıca bu sekmelerde yer alan uygulamaları ister alfabetik, isterseniz de güncelleme ya da uygulamanın son kullanılış tarihine göre sıralayabileceksiniz.
Eğer hala uygulamanın güncellemesi cihazınıza ulaşmadıysa endişelenmenize gerek yok. Çünkü bu güncelleme sunucu tarafından yapılıyor ve son Google Play Store uygulamasına (7.06.08.N-all) sahip olsanız dahi şimdilik bu yenilikleri göremiyor olabilirsiniz.
Bir süre daha beklediğiniz takdirde uygulamanız kendi kendine güncellenecek ve bu yeni özelliği hemen kullanmaya başlayabileceksiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst