gittigidiyor

İOS Haftanın Android Uygulamaları - 08 Şubat 2016

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-android-uygulamalari.png
Google'ın geliştirmeye devam ettiği, Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası Google Play Store, milyonlarca Android uygulamasına ev sahipliği yapıyor.
İşte bu haftanın Android uygulamaları

Bir başka haftanın Android uygulamaları bölümünde, en iyi ve en yeni Android uygulamalarını sıralamaya devam ediyoruz. İşte bu haftanın Android uygulamaları.
Apple Music

Geçtiğimiz Kasım ayında Android platformuna gelen Apple Music, nihayetülkemizde de kullanıma sunuldu. Spotify uygulamasının doğrudan rakibikonumunda olanApple Music, 30 MB büyüklüğünde.
aaa.png

:: Apple Music uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Instant- Quantified Self

Haftanın ilginç uygulamlarından olan Instant- Quantified Self, gün içinde telefonunuzda ne yaptığınızı takip etmenize olanak sağlıyor. Hangi uygulamada kaç dakika geçirdiğinizi de takip edebilen Instant- Quantified Self, 6,2 MB büyüklüğünde.






:: Instant- Quantified Self uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


Lumyer - Photo Animation

Yeni sosyal medya uygulamalarından biri olan Lumyer - Photo Animation,fotoğrafçılık tabanlı bir sosyal ağ. Animasyonlu fotoğrafların paylaşıldığı Lumyer - Photo Animation, 81 MB büyüklüğe sahip.





:: Lumyer - Photo Animation uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


One Launcher

In One Step firmasının uygulaması olan One Launcher, Android pazarının başarılı Launcher uygulamalarından. 4,8 MB büyüklüğünde olan uygulama,basit ve kullanışlı bir arayüze sahip.
asada.png

:: One Launcher uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Next News Lock Screen

Android pazarının başarılı kilit ekranı uygulamalarından olan Next News Lock Screen, kişiselleştirilebilir yapısı ile dikkatleri çekiyor. Oldukça küçük boyutlara sahip olan Next News Lock Screen, yalnızca 1,8 MBbüyüklüğünde.
asdasda.png

:: Next News Lock Screen uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst