gittigidiyor

İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 22 Ağustos

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamaları

her hafta sizler için 5 başarılı iOSuygulamasını bir araya getiriyoruz.
Not: Haftanın iOS Uygulamaları, hem ücretli hem de ücretsiz uygulamalardan derlenmektedir.

SWRLY

Joısef Petzval tarafından 1840 tarihinde üretilen orijinal girdap lensi Petzval’in modern halini akıllı telefonlara getiren SWRYL uygulaması ile eşsiz girdap bokeh efekti ile harika portreler çekmek mümkün. Bu fotoğraflarda merkez keskin kalırken, kenarlarda sürreal ve girdaba benzer bir bulanıklık oluşturuluyor. Uygulamanın çeşitli filtreler ve araçlar sunduğunu da belirtelim.

SWRLY uygulamasını indirmek için tıklayın

swrly.jpg


Cornea


Çektiğiniz bir fotoğrafın ne kadar popüler olacağını merak ediyor musunuz? O zaman sizleri bir çeşit popülarite asistanı olan Cornea ile tanıştıralım. Paylaşmayı planladığınız fotoğrafınızı analiz eden uygulama, bu fotoğrafın ne kadar popüler olabileceği tahmininde bulunuyor. Ek olarak bu fotoğraf için ilgili etiketler konusunda da Cornea size yardımcı oluyor. Uygulama puanınızı artırmak için çeşitli filtreler sunmayı da ihmal etmiyor.

Cornea uygulamasını indirmek için tıklayın

cornea.jpg


Skywall Pro

iPhone akıllı telefonunuz için sınırsız sayıda yüksek çözünürlüklü duvar kağıtlarına erişmek ister misiniz? Birçok kategoriye ayrılan ve her gün güncellenen arşiviyle 100 binden fazla içerik sunan Skywall Pro oldukça kullanışlı. Öte yandan Google’dan daha fazla ulaşabilecekken uygulamanın fiyatı biraz abartılı kalıyor.

Skywall Pro uygulamasını indirmek için tıklayın

skywall-pro.jpg


Jammer


Şarkıları, herkesin çalabileceği müzikal enstrümanlar haline getiren Jammer ile keyifli dakikalar sizleri bekliyor. Uygulamada çeşitli geometrik şekillerle temsil edilen döngülere dokunarak sesleri çalabiliyorsunuz. Uygulama ücretsiz ancak ilk 30 saniyeden sonra maalesef şarkı başına ödeme yapmanız ya da 60 dakika geçmesini beklemeniz gerekiyor. Ayrıca, uygulama mağazasından farklı şarkıları ön izleyip satın almanız da mümkün.

Jammer uygulamasını indirmek için tıklayın


jammer.jpg


BeatApp

BeatApp ile sesli mesaj kaydı gerçekleştirebiliyor ve ardından bu mesajı bir ritim, yankı veya plakla scratch atıyormuş gibi düzenleyebiliyorsunuz. Daha sonra hazırladığınız sesli mesajı istediğiniz sohbet uygulaması üzerinden paylaşmanız mümkün.

BeatApp uygulamasını indirmek için tıklayın

beatapp.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst