gittigidiyor

İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 22 Mayıs

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-ios-uygulamalari.jpg
Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla yine karşınızdayız. Her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden eğlenceli ve işlevsel uygulamalar sizleri bekliyor.





Bu hafta farklı kategorilerden birçok uygulamayı sizler için ele aldık.
İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve haftanın iOS uygulamalarınahızlıca bir göz atalım.
Wixi - Fix My WiFi

Wixi - Fix My WiFi uygulaması ile internet hızınızı ve internet sağlayıcınızın performansını ölçebilirsiniz. İnternetinizin,Netflix, Hulu, YouTube, Skype,PSN, Xbox Live ve Facebook gibi platformlara ne kadar uygun olduğunu gösteren Wixi, ayrıca modeme kaç adet cihazın bağlı olduğunu ve hız sorunlarını nasıl çözebileceğinizi de gösteriyor.
Wixi - Fix My WiFi uygulamasını indirmek için tıklayın

wixi.png

Kameleon

Tasarımcı odaklı Kameleon uygulaması ile renk paletleri arasından tasarımınızda yer vermek istediğiniz renklere kolayca ulaşabilir, yeni renkler oluşturabilir veya renklerden ilham alabilirsiniz.
Kameleon uygulamasını indirmek için tıklayın

kameleon.png


Clear Currency

Para birimlerini çevirmek için güncel kur bilgilerine ihtiyacınız var. Clear Currency uygulaması sürekli güncellenen veri tabanı ile farklı ülkelerin para birimleri arasında kolayca çeviri yapabiliyor.
Uygulamanın Apple Watch desteği sayesinde dövizdeki değişimleri kolayca saatinizden görüntüleyebilirsiniz.
Clear Currency uygulamasını indirmek için tıklayın

currency.png



 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
MyWeather

Farklı tasarımı ile dikkat çeken MyWeather uygulaması, isminden de anlaşılabileceği gibi hava durumu tabanlı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.
Apple Watch destekli MyWeather ile konum bilginizi kullanarak anlık hava durumundan haberdar olabilir, uygulama bildirim balonuna hava durumunu ve bildirim merkezine saatlik hava durumunu ekleyebilirsiniz.
MyWeather uygulamasını indirmek için tıklayın

weather.png
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst