gittigidiyor

İOS Haftanın iOS Uygulamaları - 31 Temmuz

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Haftanın en iyi ve en yeni iOS uygulamaları

her hafta sizler için 5 başarılı iOSuygulamasını bir araya getiriyoruz.

Not: Haftanın iOS Uygulamaları, hem ücretli hem de ücretsiz uygulamalarından derlenmektedir.

Loopsie

Sihirli fotoğraflar oluşturmanız için oldukça başarılı bir araç olan Loopsie’de fotoğrafların sadece belirli bir bölümünü animasyonlu hale getirip, kalan bölümlerin sabit kalmasını sağlayabiliyorsunuz. Sadece bir video çekmeniz ve görüntüde nerelerin animasyonlu olmasını istediğinizi çizmeniz yeterli

.
Loopsie uygulamasını indirmek için tıklayın

loopsie.jpg


Emoji Keyboard Pro

iOS’un yerleşik emoji klavyesinden memnun değilseniz Emoji Keyboard Pro tam da size göre. Arama, tüm emojilerde uygulanabilecek ten rengi ayarı, yakınlaştırma ve son kullanılan 100 emoji için ayrı bir bölüm sunan bu klavye ile emoji’lerin efendisi olabilirsiniz.

Emoji Keyboard Pro uygulamasını indirmek için tıklayın

emoji-keyboard-pro.jpg


HexaMusic


Rahatlamak ve yaratıcılığınızı kullanmak için keyifli bir uygulama olan HexaMusic ile sevdiğiniz sesleri seçiyor, konsantrasyonunuzu sağlayacak ve zihninizi rahatlatacak kendi kombinasyonunuzu oluşturabiliyorsunuz. Oldukça sade ve kullanışlı bir tasarım sunan uygulamayı denemenizi öneririz.

HexaMusic uygulamasını indirmek için tıklayın


hexamusic.jpg


BeatMaker 3


BeatMaker 2 en iyi iOS müzik kompozisyonu ve DJ’lik uygulamaları arasında yer almayı başarmıştı. Şimdi ise BeatMaker 3 birçok yeni özellik, daha iyi iş akışı, bir dolu efekt ve sesle yine harikalar ortaya koymanızı sağlıyor.

BeatMaker 3 uygulamasını indirmek için tıklayın

beatmaker-3.jpg


Kaspar

Çok başarılı ve güçlü bir sanal sentezleyici uygulaması olarak karşımıza çıkan Kaspar, 8 polifonik brleşe sahip. 24 osilatör, 8 arp ve 8 filtre sunan uygulama ile oldukça keyifli zaman geçirmeniz mümkün.

Kaspar uygulamasını indirmek için tıklayın

kaspar.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst