gittigidiyor

İOS Haftanın Mobil Oyunları - 18 Ekim

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-en-iyi-mobil-oyunlari.jpg
Oyun sektörünün mobil cihazlara doğru yönelmesinden sonra geliştiriciler, birbirinden kaliteli oyunlarını iOS, Android ve Windows Phone platformlarının için yayınlamaya başladı.
Her hafta yeni oyunlar ile çeşitlenen uygulama mağazalarında kaliteli oyunları bulmak bazen zor olabiliyor. Biz de her hafta yeni oyunları sizler için seçerek, bir araya getiriyoruz. Yani işinizi kolaylaştırıyoruz .
Touchdown Hero New Season

Cherrypick games firmasının sevilen oyunu olan Touchdown Hero'nun yeni versiyonu olan Touchdown Hero New Season, basit ve eğlenceli oynanışı ile yine spor oyunlarını veAmerikan futbolu severleri heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Touchdown yaparak bir efsane olmaya çalıştığımız Touchdown Hero New Season, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef WindowsPhone için ise mevcut değil.

Touchdown Hero New SeasonAndroid için buradan, iOS için buradanindirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Red Bull Air Race

Başarılı grafikler ve eğlenceli oynanışı ile güzel bir oyun olmayı başaran Red Bull Air Race övgüyü hak ediyor. Onlarca pilot, uçak ve farklı mekanda dilediğiniz gibi uçabilirsiniz,Red Bull Air Race oyunu hava yarışı oyunu severler için kesinlikle biçilmiş kaftan.
RBAR-logo.jpg
Dünyaca ünlü pilotları da kullanabildiğiniz Red Bull Air Race, hem iOS hemAndroid platformlarında ücretsiz olarak mevcut, maalesef Windows Phoneplatformuna henüz gelmiş değil.

Red Bull Air Race'i Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.
RedBullAirRace_Proof1.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Çılgın Tekerler - Crazy Wheels

CanadaDroid firmasının yeni oyunu olan Çılgın Tekerler, oldukça ilginç birbisiklet sürme oyunu. Aksiyon dolu bir sürüş yaşamayı garanti eden oyunda karşımıza mayınlar, demirtoplar ve çeşitli tuzaklar çıkıyor.
resim2_cilgin-tekerler-crazy-wheels-2.jpg
Engelleri aşarak bölümleri tamamlamaya çalıştığımız Çılgın Tekerler - Crazy Wheels, sadece Android platformunda ücretsiz olarak mevcut durumda, maalesef Windows Phone veİOS Platformları için ise mevcut değil.
Çılgın Tekerler - Crazy WheelsAndroid için buradan indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Minions Paradise

Pazarın en büyük oyun firmalarından olan Electronic Arts yeni oyunu olan Minions Paradise ile karşımızda. Sevilen Minions karakterlerini mobil bir oyun ile buluşturan ElectronicArts, Minions Paradise ile başarılı bir işe imza atmış.
_minions_hauptbild.jpg
Haftanın en eğlenceli oyunlarından olan ve Türkçe dil desteğine de sahip olan Minions Paradise, hem iOS hem Android platformlarında ücretsizolarak mevcut, maalesef WindowsPhone platformuna henüz gelmiş değil.

Minions ParadiseAndroid için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.
5VTlD3OcRgfvgsIHZ5aHz056Qu0airYt3EXKfXUq5YGX05Ub9i41tCua5xyeTPGQcePb=h900
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Hidden Scenes Mystery Mansion

Difference Games firmasının gizemli oyunu olan Hidden Scenes Mystery Mansion, pazarın kaliteli bulmaca oyunlarından. Belli sahnelerdeki bulmacaları çözmeye çalıştığımız oyun oldukça gizemli bir atmosfere sahip.
unnamed-1.jpg
Mobil bulmaca oyunlarını sevenler için biçilmiş kaftan olan Hidden Scenes Mystery Mansion, hem iOS hem Android platformlarında ücretsiz olarak mevcut, maalesef Windows Phone platformuna henüz gelmiş değil.
Hidden Scenes Mystery MansionAndroid için buradan, iOS için buradanindirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst