gittigidiyor

İOS Haftanın Mobil Oyunları - 25 Ekim

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
haftanin-en-iyi-mobil-oyunlari-1445722177.jpg
Oyun sektörünün mobil cihazlara doğru yönelmesinden sonra geliştiriciler, birbirinden kaliteli oyunlarını iOS, Android ve Windows Phone platformları için yayınlamaya başladı.
Her hafta yeni oyunlar ile çeşitlenen uygulama mağazalarında kaliteli oyunları bulmak bazen zor olabiliyor. Biz de her hafta yeni oyunları sizler için seçerek, bir araya getiriyoruz. Yani işinizi kolaylaştırıyor
SNIPER X WITH JASON STATHAM

Oyun dünyasının tanınan firmalarından olan Glu'nun yeni oyunu olan Sniper X With Jason Statham, adından da anlaşılabileceği üzere ünlü oyuncu Jason Statham ile ilerleyen başarılı bir nişancılık oyunu.
Aksiyon dolu bir nişancılık oyunu olan Sniper X With Jason Statham, hemAndroid hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef Windows Phone için ise mevcut değil.
Sniper X With Jason StathamAndroid için buradan, iOS için buradanindirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
bike-unchained-the-new-bike-based-mobile-video-game-featuring-red-bull-athletes.jpg

Bike Unchained


Red Bull firmasının yeni oyunu olan Bike Unchained özellikle dağ bisikletçiliğini sevenler için biçilmiş kaftan. Kendi ekibimizi kurarakçevrimiçi ve çevrimdışı yarışlar yapabileceğiniz oyunda amaç tüm yarışları kazanarak zirveye ulaşmak.
Son zamanların başarılı yarış oyunlarından olan Bike Unchained, hemAndroid hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef Windows Phone için ise mevcut değil.
Bike Unchained'i Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
hunterland-16-1-2-s-307x512.jpg

Hunter Land Simulator 2016


Haftanın bir diğer nişancılık oyunu olan Hunter Land Simulator 2016, geçtiğimiz haftalarda incelediğimiz Deer Hunter 2016 oyununa oldukça benziyor. Başarılı bir avcılıksimülasyonu olan Hunter Land Simulator 2016, grafik anlamında Deer Hunter serisinin gerisinde kalıyor.
EG Games firması tarafından pazara sunulan Hunter Land Simulator 2016, sadece Android platformu için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesefWindows Phone ve iOSplaftormları için mevcut değil.

Hunter Land Simulator 2016'yı Android için buradan indirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
maxresdefault.jpg

Sonic Dash 2: Sonic Boom


Oyun Dünyasının efsane firmalarından olan SEGA yine efsane karakterlerinden biri olan Sonic ile tekrar karşımızda. Başarılı bir koşu oyunu olan Sonic Dash 2: Sonic Boom, oldukça eğlenceli ve basit bir oynanışa sahip.
Özellikle Sonic karakterini sevenleri çok mutlu edecek olan Sonic Dash 2: Sonic Boom, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesefWindows Phone için ise mevcut değil.

Sonic Dash 2: Sonic Boom'u Android için buradan, iOS için buradanindirebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
maxresdefault.jpg

Block City Wars


Oldukça ilginç bir oyun olan Block City Wars, hem Minecraft hem de GTAoyunlarına oldukça benziyor. Minecraft'a benzeyen grafikler ve karakterler ile GTA benzeri bir açık dünya oyunu olan Block City Wars, oldukça keyifli bir oyun.
Eğlenceli olduğu kadar zor da bir oyun olan Block City Wars, hem Android hem de iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda, maalesef Windows Phone için ise mevcut değil.

Block City Wars'u Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst