gittigidiyor

İOS LineageOS ne zaman çıkacak?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Cyanogen şirketinin kapatılmasının ardından, CyanogenMod'a emek veren ekip, LineageOS'un ilk ROM'unu ne zaman Android kullanıcılarına sunacaklarını açıkladı!


gsmarena_003.jpg
Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda Cyanogen şirketenin kapılarını kapatmıştı. Bunun ardından kullanıcıların beğenerek kullandığı CyanogenMod faaliyetlerine son vermişti.
İlk olarak 1 Temmuz 2009 yılında kullanıcıların karşısına çıkan CyanogenMod, çıktığı günden bu yana 50 milyondan fazla cihazda bulunarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Fakat ortaya çıkan şartlar Cyanogen şirketinin kapatılmasına yol açtı.
Android kullanıcıları için özel olarak geliştiren ROM sayesinde kullanıcıların akıllı telefonlarının performansını arttırmasında oldukça yardımcı olan CyanogenMod'a emek veren ekip, LineageOS adındaki yepyeni açık kaynaklı proje çatısı altında yeniden bir araya geldiklerini açıkladılar.
LineageOS'un ilk derlemesi bu hafta kullanıcılara sunulacak!

CyanogenMod'un devamı niteliğinde olan LineageOS adlı yeni ROM ile kullanıcılar deneyimlerine kaldıkları yerden devam edebilecekler.
LineageOS yetkilileri ise yaptığı açıklama ile birlikte, Android kullanıcılarına sunacakları ilk ROM'un derlemesini bu hafta indirmeye sunacaklarını belirttiler.
lineage-os-3.jpg

Henüz LineageOS yetkilileri tarafından yeni ROM'un desteklediği cihazların listesi açıklamadı. Fakat 80'in üzerinde cihazda kullanılabilecek. LineageOS'u kullanabilmeniz için telefonunuz CyanogenMod'un 13 ve 14 versiyonunu desteklemesi gerektiğini belirtelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst