gittigidiyor

İOS macOS High Sierra Beta 2 Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
macos-high-sierra-tanitildi-shiftdelete.jpg


Apple bugün, 5 Haziran’daki WWDC etkinliğinin açılış konuşmasında tanıttığı macOS 10.13 High Sierra‘nın geliştiriciler için ilk betasını yayınlamasının üstünden iki haftanın geçmesinden sonra, yine geliştiriciler için macOS 10.13 High Sierra beta 2’yi yayınladı. macOS 10.13 beta 2 şimdi indirilebilir ve yüklenebilir durumda.
macOS 10.13 High Sierra beta 2‘yi, kayıtlı Apple geliştiricileri Apple Geliştirici Merkezi’nden (Apple Developer Center) veya Mac App Store üzerinden hemen şimdi indirilebilir. Özellikle ilk betayı kullanıyorsanız bu, ikinci betayı mutlaka yüklemenizi tavsiye ederiz.

macOS High Sierra, yeni Apple Dosya Sistemi, yeni medya formatı HEVC, Metal 2, sanal gerçeklik başta olmak üzere Fotoğraflar, Safari, Siri gibi pek çok yerleşik uygulama tarafında yenilikleri kullanımımıza sunuyor.
macOS 10.13, aslen macOS Sierra’daki özellikleri yükseltmeye odaklı bir güncelleme olduğu için Apple tarafından “High Sierra” olarak adlandırıldı.
macOS High Sierra’nın final sürümü herkese açık olarak bu sonbaharda yayınlanacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst