gittigidiyor

İOS Motorola’nın DROID Turbo 2 modeli yakında Android Marshmallow güncellemesi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Droid ailesinin önemli modellerinden Droid Turbo 2, Android Marshmallow güncellemesine kavuşacak…
motorola-logo-ocg1.jpg

Dünya genelinde özellikle de Android mobil işletim sistemi büyük bir oranda kullanılırken, Google’ın güncelleme sunmasının ardından firmalar da kendi cihazları için güncellemeyi alıp özelleştirerek, cihazları için sunuyorlar.
droid-turbo-21.jpg

Motorola da Android işletim sistemi ile cihazlarını sunarken, güncelleme konusunda en başarılı firmalardan bir tanesi ve Samsung daha 2015’de sunduğu en güncel amiral gemisi modeli Galaxy S6 için Marshmallow güncellemesini yeni sunmaya başlamışken, firma bir çok cihazı için yayınladı bile.
Motorola, Amerika Birleşik Devletleri’nde faaliyet gösteren büyük cep telefonu operatörlerinden olan Verizon Wireless üzerinden de Droid çatısı altında modeller sunarken, bu cihazlar için de Android Marshmallow güncellemesi geliyor.
Verizon bu cihazlar için güncelleme yayınlarken, oldukça yavaş davranan firma üst seviye modellerden Droid Turbo 2 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi sunmaya hazırlanıyor. Firmanın kendi sitesi üzerinde yazılım desteği sayfasında Motorola Droid Turbo için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi görünürken, daha sonra sayfa geri çekildi. Ancak yakında yayınlanacağını söyleyebiliriz.
Motorola Droid Turbo 2 akıllı telefon 5.4″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 810 yonga seti, 21MP arka kamera,5MP ön kamera, 3.760mAh batarya gibi özelliklere sahip.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst