gittigidiyor

İOS Move to iOS Nasıl Kullanılır

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Move to iOS Nasıl Kullanılır

iPhone’a taşımak için onlarca alternatif yöntem kullanılabilir. Fakat Apple bu durumu yeni kullanıcıları için çok daha kolay aynı zaman da güvenilir bir hale getirmek için yeni bir uygulama yayınladı


move-to-ios-nasil-kullanilir.png
Move to iOS ismini vermiş olduğu bu uygulama aynı zaman da Google Play Store üzerinde ki ilk Apple Uygulaması.
Geliştirilen uygulama sayesinde iletişim geçmişleriniz, rehberinizi, fotoğraflarını aynı zaman da video kayıtları ek olarak tarayıcı kayıtları cihaz üzerinde ki tüm aktif hesapları tek bir tuş ile iPhone’a aktarabilirsiniz. Uygulamayı kullanabilmek için eski Android telefonunuz işletim sisteminin sürümünün en az Android 4.0 olması ve bir Wi-Fi ağına bağlı olması yeterli durumda.
Kullanımı için:
Move to iOS uygulamasını Google Play Store’dan yükleyin.
Yeni iPhone’unuzdan Ayarlar kısmına ‘Android’deki Verileri Taşı’ kısmını aktif ederek aktarma işlemi için gereken transfer kodunu ekleyin.
Bu transfer kodunu Move to iOS uygulamasını girin.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst