gittigidiyor

İOS Neden hala Marshmallow güncellemesi almadınız?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
marshmallow_20151013-103147-w782.png

1. Cihazınız çok eski ve güncellemeyi almayacak

Bu haberi genelde kimse duymak istemez ama ne yazık ki cihazınız bu güncellemeyi almak için fazlasıyla eski ve Android Marshmallow güncellemesini almayacak. Ne kadar haksızlık olsa da bu piyango bazen sadece iki yaşında olan cihazlara dahi vurabiliyor. Eğer cihazınız 2013 ya da daha öncesinde çıktıysa ve Nexus 5 de değilse Android 6.0 Marsmallow alma ihtimali oldukça düşük.
Nokia-phones-android-w782.jpg
© Nokia2. Cihazınız pek de yeni değil ve güncelleme sırasında gerilerde

En son çıkan amiral gemileri genelde Android güncellemesini de ilk alanlar oluyor. Eğer cihazınız iki yıldan eski değilse fakat en son çıkan modeller arasında da yer almıyorsa bu güncellemeyi niçin hala bekliyor olduğunuzu açıklayabilir. Bu durumda sabır diyoruz çünkü eski olmayan cihazların neredeyse hepsi güncellemeyi alacak.
3. Operatörünüz çok hızlı değil

“Arkadaşlarım aldı bende hala yok aynı cihazı kullanıyoruz” probleminin kaynağında genelde operatörler yatar. Türkiye’de aslında çok görmesek de özellikle Amerika’da Verizon güncellemeleri herkesten önce dağıtarak isim yapmıştır. Bizim de ülkemizde yaşanacak birkaç günlük gecikmelerin sebebi bu olabilir.
android-60-marshmallow-hero-devil-2-w782.jpg

4. Güncelleme ülkenize henüz gelmemiş olabilir

Güncellemeler, tüm bölgelerde aynı anda çıkmıyor. Bu yüzdendir ki mesela Polonya güncellemeleri genelde daha önce alıyor. Evet, güncellemeyi önce almak iyi fakat geç almanın da bir artısı var çünkü genelde geç gelen güncellemelerde ilk etapta görülmüş olan problemler çözülmüş ve yer almıyor oluyor.
5. Belki güncelleme geldi de siz görmediniz

Aramızdan bazılarının güncellemeyi kendi görmedikleri için henüz almadıklarına eminim. Bazen güncelleme bildirimleri gözden kaçabiliyor ve bunu gidip kendiniz düzeltmek zorunda oluyorsunuz. Bunun için “Ayarlar” bölümüne girin ve “Cihaz hakkında” bölümüne göz atın. Burada güncellemenin gelip gelmediğini görebilir, gelmişse indirebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst