gittigidiyor

İOS Sonraki Android Sürümü Belli Oldu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
android-logo-1.jpg


Android-N-7.0.jpg

Motorola'nın gafına kurban giden Google'ın Android N'den sonra hangi sürümü çıkaracağı ve isminin ne olacağı belli oldu.

android-n.jpg
Google’ın mobil platformlar için açık kaynak kodlu işletim sistemi Android,akıllı telefon pazarında çok büyük bir çapta kullanılıyor. I/Oismini verdiği son etkinliğinde Android’in yeni sürümü olacak olan Android N resmî olarak duyuruldu. Ancak yeni gelişmeler, bir sonraki Android sürümünü de meydana çıkardı.
Motorola, bildiğiniz gibi Google tarafından satın alınmış köklü bir mobil şirketi. Moto G4 Plus ise Motorola’nın bir süredir gündemde olan yeni akıllı telefonu. Ancak bu model tanıtılırken dikkat çekici bir detay yakalandı.
moto-g4-plus-android-o-1463893898.png

Motorola’dan büyük gaf!

Android Marshmallow ile piyasaya sürülecek olan Moto G4 Plus’ın hemAndroid N için hem de Android O için hazır olacağı resmî görsellerde kullanıldı. Bu da doğal olarak bir sonraki Android sürümünün Android Oisminde olacağını gösterdi.
Tahminlere başlanmalı

Android N ismine henüz bir tamamlanma bulunamamış olsa da, Nutellaismi çok rağbet görüyor. Önümüzdeki sene bolcaAndroid Nutelladiyebiliriz, şaşırmayın. Peki ya Android O ismini nasıl tamamlamalı? Şimdiden tahminlere başlayabiliriz.

images


android-logo-1.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst