gittigidiyor

İOS tvOS ve macOS için yeni beta güncellemeleri yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
macos-10125-tvos-1021.jpg


Apple, bugün iPhone ve Apple Watch'un yanı sıra Mac ve Apple TV platformları için de yeni yazılımların ikinci beta versiyonlarını yayınladı. Geliştiriciler için tvOS 10.2.1 ve macOS Sierra 10.12.5 beta 2 versiyonlarını yayınlayarak test sürecine devam etti.

tvOS 10.2.1 beta 2 yayınlandı

28 Mart’ta yayınlanan tvOS 10.2 güncellemesi ile Apple TV’yi iPad ile uzaktan kumanda etme ve içerik kaydırma özelliği eklenmişti. Güncellemeden kısa bir süre sonra ortaya çıkan hataları düzeltmek ve performans iyileştirmeleri sağlamak amacıyla tvOS 10.2.1 beta 1 yayınlandı. Bugün ise bu güncellemenin ikinci betası yayınlandı.
tvos-10121-beta.jpg

Sadece yeni nesil Apple TV için yayınlanan tvOS 10.2.1 beta 2’yi şimdilik geliştiricilere yönelik bir güncelleme. tvOS 10.2.1 beta 2’yi Apple TV'yi USB-C kablosu ile bilgisayara bağlayarak geliştirici hesabınız ile iTunes üzerinden indirip yükleyebilirsiniz. Fakat her ihtimale karşı yedek almadan yükleme yapmamanızı tavsiye ediyoruz.
tvOS beta güncellemeleri yüklemenin zor olmasından kaynaklı olarak sadece geliştiriciler için yayınlanmakta. Bu sebeple halka açık bir beta güncellemesi yayınlanmamakta. Henüz bir yenilik keşfedilmeyen bu betada stabilite üzerinde durulduğu düşünülüyor.
macOS Sierra 10.12.5 beta 2 yayınlandı

Apple, geçtiğimiz ay ve Mac için Night Shift özelliği ile gelen macOS Sierra 10.12.4 sürümünün yayınlanmasının hemen ardından macOS Sierra 10.12.5 için test sürecini başlatmıştı. Güncellemenin ilk betasından iki hafta sonra yeni beta indirilebilir durumda.
macos-sierra-10125.jpg

macOS Sierra 10.12.15 beta 2 şu anda sadece geliştiriciler tarafından yüklenebilmekte. Birkaç gün içinde halka açık betanın da yayınlanması bekleniyor. macOS Sierra 10.12.5’in sürüm notlarında Mac'in kararlılığını, uyumluluğunu ve güvenliğini arttırdığı belirtiliyor. macOS Sierra 10.12.5, Apple Geliştirici Merkezinden veya Mac App Store'daki Yazılım Güncelleme bölümünden indirilebilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst