gittigidiyor

İOS watchOS 3.2 yayınladı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
watchos-32-shiftdelete.jpg


Apple Watch kullanıcılarının dört gözle beklediği, wathOS 3.2 güncellemesi sonunda yayınladı. Yeni watchOS 3.2 güncellemesi ile beraber kullanıcılar ilginç bir özellik ile karşılaşacakla
watchOS 3.2 ile Tiyatro Modu kullanıcılara sunuldu!

Apple Watch Series 1 ve Apple Watch Series 2 için kullanıma sunulan yeni güncelleme ile birlikte, beklenen Tiyatro Modu kullanıcıların kullanımına sunuldu. Son zamanlarda iPhone kullanıcılarına sunulacağı söylentileri ortalıkla dolaşırken, Tiyatro Modu Apple Watch kullanıcılarına geldi
Tiyatro Modu, pek söylentilerde ki bir çalışma yapısına sahip olmasa da, oldukça kullanışlı olduğunu söylebiliriz. Bu mod sayesinde Apple Watch cihazını hızlı bir şekilde sessize alabilecek ve kol hareketiniz ile birlikte ekranın açılmamasını sağlayabileceksiniz.


watchos-32-shiftdelete-1490645497.jpg

Tiyatro Modu ile Apple Watch'ıza arkadan bildirimler gelmeye devam edecek. Ancak bildirimler gelmeye devam ederken, ekranınız açılmayacak. Ekranı tekrar açabilmeniz için ya ekrana dokunmanız gerekecek, ya da Digital Crown'ı kullanmanız gerekecek.
Böylelikle gün içinde ofiste veya iş yerinizde yoğun iş temposunda gelen bildirimler dikkatinizi dağıtmayacak.
Yeni watchOS 3.2 güncellemesinin en çok öne çıkan özelliği Tiyatro Modu olsa da, yeni güncelleme ile beraber Apple Watch üzerinden, Siri ile arkadaşlarınıza mesaj gönderebilir, para gönderebilir, hatta yolculuk ve araç gezisi planlayabileceksiniz.
Phone'da Genel -> Yazılım Güncelleme bölümüne giderek iPhone'daki özel Apple Watch uygulaması ile watchOS 3.2 indirilebilir. Güncellemeyi yüklemek için, Apple Watch'un pilinin % 50'nin üzerinde olması gerekiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst