gittigidiyor

iPhone 3D Touch Nasıl Ayarlanır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iPhone 3D Touch Nasıl Ayarlanır?[/h][h=2]iPhone sahibi kişiler telefonda yer alan 3D touch ayarlarını doğru bir şekilde yaparak daha iyi bir deneyim elde edebilir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
iphone-3d-touch-nasil-ayarlanir.jpg
iPhone 6S ile birlikte 3D Touch konusunda yeni özellik kullanıcılara sunulurken, telefonu satın alan kişilerin bu konuda gerekli ayarları yapması gerekiyor. Ayarların kullanıcılar tarafından yapılması bu konuda telefondaki bu ayarın daha iyi bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. 3D touch, kişilerin ekrana bastırma şiddetine göre farklı işlevleri yerine getirirken, bu özellik sayesinde tek bir tuş üzerinden dahi farklı işlemler yapabilmek mümkün.
3D Touch ayarlarını yapmak isteyen kişilerin ilk olarak telefonlarındaki ayarlar bölümüne giriş yapması gerekiyor. Ayarlar üzerinden Genel ve erişilebilirlik adımlarının takip edilmesi ile birlikte 3D Touch ayarlarına giriş yapılabilir.
1(61).png

3D Touch ayarlarını yaparken kişilerin hafif, orta ve sert seçenekleri yer alıyor. Bu seçenekleri ayarlayarak kendinize göre özel bir 3D Touch deneyimi yaşayabilirsiniz.
3d-touch-hassasiyet-2.png

Kişiler istediği zaman 3D Touch özelliğini devre dışı da bırakabilir.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst