gittigidiyor

iPhone 7 için Etkileyici Çalışma

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Apple’ın önümüzdeki sene tanıtacağı yeni iPhone modeli iPhone 7 şimdiden teknoloji meraklılarının ilgi odağı haline geldi. İşte iPhone 7 için hazırlanmış güzel bir çalışma.

iphone-7.jpg
Akıllı telefon pazarının Samsung’la birlikte lider ismi konumunda bulunan Apple’ın önümüzdeki sene nasıl bir iPhone modeliyle kullanıcıların karşısına çıkacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.
Teknoloji meraklılarının odak noktası haline gelen iPhone 7’nin nasıl bir kasayla satışa sunulacağı, yeni iPhone modelinin ne gibi özelliklere sahip olacağı şimdilik bir sır gibi saklansa da, bazı iPhone fanları boş durmayarak hayallerindeki iPhone 7’yi resmetmeye devam ediyorlar.
Kablosuz şarj özellikli ilk iPhone, iPhone 7

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir içerikte, bir Reddit kullanıcısının uzun uğraşlar sonucunda ortaya çıkardığı iPhone 7 konsept çalışmalarından bahsetmiştik. Dilerseniz bu konseptlere aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz.
:: iPhone 7 konsept çalışmaları için tıklayın

Şimdiyse iPhone 7 için hazırlanan bir tanıtım videosuyla karşınızdayız. Elbette bu videodaki iPhone 7 modellemesi de, yazan özelliklerde tamamen hayali. Fakat şunu da belirtmek gerek, videodaki iPhone 7 modellemesi fazlasıyla iPhone 6 ve iPhone 6s’i andırıyor. Muhtemelen Apple karşımıza bu kadar benzer bir kasa tasarımıyla çıkmayacaktır. Peki sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?





:
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst