gittigidiyor

İPhone 7 Kasa Görüntüleri Sızdırıldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]İPhone 7 Kasa Görüntüleri Sızdırıldı![/h][h=2]Apple tarafından önümüzdeki günlerde satışa çıkarılması beklenen iPhone 7'nin kasası ile ilgili fotoğraflar sızdırıldı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
iphone-7-kasa-goruntuleri-sizdirildi.jpg
Apple tarafından uzun zamandan beri iPhone 7 üzerinde çalışmaların yapıldığı bilinirken telefon modeli ile ilgili bugüne kadar pek çok bilgi sızdırılması yapıldı. Son olarak son hali verilen TELEFONUN arka kasasının görüntülerinin sızdırılması ile birlikte telefon hakkında pek çok iddia da gerçekleşmiş oldu.
Tasarımda Çok Büyük Farklar Yok!
Tasarım açısından büyük bir farklılık beklenmeyen iPhone 7 modelinde sızdırılan fotoğraflarda da çok farklı bir durum bulunmuyor. iPhone 7 bir önceki modeline benzer görüntüsüyle tasarım açısından küçük farklar dahilinde kullanıcılara sunulacak. iPhone 7 modellerinin 4.7 inç ve 5.5 inç olmak üzere iki farklı şekilde kullanıcılara sunulacağı belirtilirken özellik ve fiyatların oldukça yüksek olması bekleniyor.
Çift Kamera Var!
Fotoğraflardan da görüleceği üzere bugüne kadar pek çok kez gündeme gelen çift kamera konusunda fotoğraflarda bu özelliğin kullanıldığı görülür. Bu bakımdan iPhone 7 kullanıcılara çift kamera ile sunulacak.
Bugüne kadar telefon modellerinin özellikleri donanımları hakkında pek çok detay gündeme getirilse de sızdırılan son bilgilerde bu konuda herhangi bir detay paylaşılmadı. Telefonun sızdırılan görüntüleri ise şöyle;
iphone(3).jpg

iPhone
ihponepro.jpg

iPhone Pro
Depolama Artacak
Telefon modellerinde tasarım açısından bir değişiklik yapılmasa da donanımların yüksek olması ve özellikle depolama alanının arttırılarak kullanıcıların bu konudaki ihtiyacının giderilmesi bekleniyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst