gittigidiyor

iPhone 7 Mi Galaxy S7 Mi? Hangisi Ön Planda?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
iPhone 7 Mi Galaxy S7 Mi? Hangisi Ön Planda?

Apple ve Samsung tarafından piyasaya yeni sunulan iPhone 7 ile Galaxy S7 karşılaştırmada.

iphone-7-ile-galaxy-s7-arasindaki-farklar-ne.jpg
Mobil sektörün iki dev markası, yeni modelleriyle de sürekli karşılaştırılıyor. Yeni karşılaştırmaya alınan modeller ise iPhone 7 ile Galaxy S7 oldu.
Hangisi Güçlü?
Apple tarafından yeni tanıtlan iPhone 7 farklı özelliklere sahip olurken, Samsung uzun zamandan beri Galaxy S7 modeli ile piyasada. Telefon için karşılaştırmalar, telefonların farklı özellikleri üzerinden yapılırken, ilk karşılaştırma tasarım üzerinden yapıldı.
Tasarım konusunda iki cihaz da kendi çizgisinde oldukça başarılı durumda. Bu bakımdan tasarımda kişisel zevkler ön plana çıkıyor. Ekranda ise Samsung 5.1 inç, iPhone ise 4.7 inç ile piyasa sunuluyor. Samsung’un ekranı AMOLED ve always on display özelliği ile ön plana çıkıyor. iPhone’da ise ön plana çıkan özellikler renk gamının daha fazla olması. İşlemcide ise iPhone 7 A10 ile Galaxy S7 ise SD 820 ile sunuluyor.
İki cihazda da farklı özelliklerin ön plana çıktığı görülürken, Samsung ekran, güçlü işlemcisi ve depolama alanı sunuyor. Üstelik fiyatı da Apple’a göre daha iyi. Apple’ın ön plana çıktığı bölümler ise donanım ve yazılım. Bu açıdan iki cihaz arasında güçlü bir tarafı belirlemek oldukça zor. iPhone 6 serisine sahip kişilerin de yeni bir modele geçme noktasında biraz düşünmesi gerekiyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst