gittigidiyor

iPhone 7 Pil Testinde Sınıfta Kaldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iPhone 7 Pil Testinde Sınıfta Kaldı![/h][h=2]iPhone 7 için yapılan son testlerde telefonun pil ömrü üzerinden diğer cihazlara göre karşılaştırmaları yapıldı. İşte iPhone 7’nin pil testinin aldığı sonuç.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
iphone-7-pil-testinde-sinifta-kaldi.png
Apple tarafından piyasaya sunulan iPhone 7 , batarya konusunda kullanıcıların beklentisini karşılayamadı. Özellikle tanıtım öncesinde yeni telefonun daha yüksek kapasiteli bir batarya ile sunulması beklenirken yapılan tanıtımlarda açıklanan batarya kapasitesi kullanıcıları tatmin etmedi. Bu bakımdan tanıtımın ardından kısa bir süre içerisinde büyük tartışmaların yapıldığı bataryanın son test ile birlikte yetersiz olduğu da görüldü.
Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda özellikle Birleşik Krallıklar’da hizmet veren bir firmanın testlerine dayandırılarak çeşitli yorumlar yapıldı. Batarya kapasitesi her ne kadar düşük olsa da performans açısından iPhone 7’nin zirvede olması ilginin hala sürmesini sağladığı yönünde bir değerlendirme yapıldı. .
Cihazların Performansı Nasıl Oldu?
iPhone 7 için yapılan testlerde iPhone 7’nin rakipleri; HTC 10, LG G5 ve Samsung Galaxy A7 oldu. 4 model arasında yapılan pil testlerinde mobil veri üzerinden aramada 615 dakikalık performans ile iPhone 7 sonuncu oldu. Bu testlerde birinci olmayı başaran model HTC 10 oldu. HTC’nin sunduğu performans 719 dakika olarak belirlenirken testlerde diğer modellerin aldığı sonuçlar şöyle oldu;
Samsung Galaxy S7 677 Dakika
LG G5 640 dakika
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst