gittigidiyor

iPhone 7 Su Geçirmez Olabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]iPhone 7 Su Geçirmez Olabilir[/h][h=2]iPhone 7 modeli ile ilgili gündeme gelen son iddialarda modelin su geçirmez olacağı iddia edildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
iphone-7-su-gecirmez-ile-gelebilir.jpg
Uzun süreden beri farklı özellikleri ile gündemde yer alan iPhone modelinin yeni versiyonu ile birlikte su geçirmezlik konusunda çok başarılı olabileceği ve suya dayanıklı olacağı ifade edildi. Yabancı sitelerde yer alan bu iddialarda Apple tarafından yeni bir patent başvurusunun yapıldığı ifade edilirken Birleşik Devletler Patent ve Marka Ofisi’ne yapılan bu başvuruda su geçirmez hoparlörler ile ilgili bir patentin başvurusunun yapıldığı belirtildi.
Suya Dayanıklı Olabilir!
Suya dayanıklılık konusunda yeni modelinde durumu daha da iyileştirecek olan Apple, uzun süredir suya temas ziyade anlık su dökülmesi gibi durumlara karşı cihazın sorunsuz bir şekilde çalışmasını mümkün hale getirilmesini amaçlıyor.
Patentte bu teknolojiyi kullanacak cihazların da listesinin paylaşıldığı belirtilirken liste internet ortamında paylaşılmadı. Buna karşın sadece iPhone modellerinde değil, giyilebilir teknolojilerde de bu su geçirmez özelliğinin tercih edilmesi bekleniyor. Yaşanan gelişmeler sonucunda iPhone 7 ile birlikte bu özelliğin kullanılması beklenirken iPhone 7 ile birlikte bu özelliğin gelmemesi halinde dahi bir sonraki modellerde bu özelliğini gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst