gittigidiyor

iPhone'un OLED ekranı sadece Samsung tarafından üretilecek

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
İPhone'un OLED ekranı sadece Samsung tarafından üretilecek

Samsung, OLED ekran içeren iPhone'un ekranı için tek üretici olacak.
iphoneun-oled-ekrani-sadece-samsung-cjid.jpg


Akıllı telefon pazarının en güçlü isimlerinden olan Apple bu sene 3 farklı iPhone modelini sunarken, özellikle Eylül ayında gelen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus dikkatleri üzerine çekti. Tasarım olarak pek bir bir farklılık olmasa da suya dayanıklı yapı, 3.5mm kulaklık girişi kaldırılmış tasarım, yeni nesil Home butonu, daha güçlü donanım özellikleri ve iPhone 7 Plus'da yer alan çift kamera tasarımı öne çıktı.
iphone-oledjpg1481364079.jpg

Apple, gelecek sene yeni modeller sunma hazırlıkları içerisinde ve 2017, firma için oldukça önemli bir sene olacak. İlk iPhone akıllı telefon 2007 senesinde Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs tarafından tanıtılmıştı. Bu da 2017'de iPhone'un 10. senesi olacağı anlamına geliyor.
Gelen bilgilere göre Apple, iPhone 7S ve iPhone 7S Plus olarak iki yeni akıllı telefon modelini sunacak. Bu cihazların da iPhone 7 / 7 Plus'a benzer tasarım içermesi bekleniyor. Diğer taraftan donanım olarak ise daha üst bileşenlere sahip olacaklar.
Diğer taraftan iddialara göre Apple, yeni ve özel bir başka iPhone modeli ile daha karşımıza gelecek. Bu yeni akıllı telefonun AMOLED ekran içereceği belirtilirken, iddialara göre bu AMOLED ekran Samsung tarafından üretilecek ve Güney Kore devi bu ekran için tek üretici olabilir.
Apple'ın bu özel iPhone modelinin 5.8" büyüklüğünde AMOLED ekran içereceği belirtiliyor. Ayrıca diğer modeller önceden olduğu gibi 4.7" ve 5.5" olarak gelecek. AMOLED ekranlı iPhone'un 2017'de 50 - 60 milyon satış rakamına ulaşabileceği de tahmin ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst