gittigidiyor

İşte Bruma'nın son talibi!

clindoeil

Aktif Üye
Katılım
29 May 2013
Mesajlar
31
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Konum
ÇANKAYA
İşte Bruma'nın son talibi!

vay_brumanin_basina_gelenler13802639180_h1078997.jpg


İtalya Serie A takımlarından Genoa, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Bruma'ya talip oldu.
Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Bruma'ya İtalya'dan talip var. Serie A'da mücadele eden Genoa, 19 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmak istiyor. Daha önce Roma'dan Marquinho ile görüşen ancak olumlu sonuç alamayan İtalyan kulüpte, tüm gözler Bruma'ya çevrildi. Il Selcolo sitesinde yer alan habere göre, Galatasaray'da forma giyen oyuncunun kiralık olarak transfer edilmesi hedefleniyor.

Antalya'da hazırlık kampında olan Bruma'nın Mancini tarafından beğenildiği ancak son transfer Hajrovic'ten sonra ayrılmasının mümkün olabileceği yazıldı. İtalyan teknik adamın Şampiyonlar Ligi'nde Bruma'yı değerlendirmek istemesine karşın Türkiye'deki yabancı kuralının hatırlatıldığı ve kiralık olarak transferin gerçekleşebileceği ifade edildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst