gittigidiyor

İşte Galatasaray'ın PSV 11 i

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Hollanda temsilcisi PSV ile kozlarını paylaşacak. İlk maçtan 5-1 mağlup ayrılan sarı-kırmızılılar, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'ndaki mücadelede mucizeyi gerçekleştirmeye çalışacak. Zorlu müsabaka öncesi basın toplantısında konuşan teknik direktör Fatih Terim, PSV maçında sahaya süreceği ilk 11'i açıkladı.


İşte Galatasaray'ın PSV maçı 11'i: Muslera, Yedlin, Luyindama, Marcao, Ömer, Emre, Aytaç, Sekidika, Kerem, Mohamed, Barış Alper Yılmaz.

Fotomaç
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,213
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Maç bu gün müydü?
İnşallah 5-1'in altından kalkarız. Ülke puanı ve GS'a gelecek para için en azından yenelim.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Evet maç bugün...İlginçtir ki ŞL de maçı +4 farkla kaybeden 91 takımdan hiç biri tur geçemedi...Mucize ve şans faktörübizden yana olması yetmiyor onu kullanacak ayak da lazım...İyi şanslar GS...
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Nasıl istatistikler doğruymuş değil mi Sami bey...+4 Farkla ilk maçı kaybeden takımın ikinci maçta şansı çok zor....Bunu GS de biliyordu zaten ama yapacak bir şey yok...
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,213
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Zaten umudum yoktu ama en az bir farklı galibiyet arzulamıştım, beraberlik bile olmadı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 2-1'lik PSV Eindhoven yenilgisiyle ilgili, "Hiç pozisyon vermeden gol yedik. İlk yarı pozisyona sokmadık ama içeri 1-0 yenik girdik. Sonrasında da bir taçtan gol yedik. Demek ki konsantre eksikliğimiz var" dedi.
PSV maçı sonrasında açıklamalar yapan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, takımının ilk 30 dakikalık performansından memnun olduğunu dile getirerek, "Özellikle iki takımın ilk 30-35 dakikasından çok memnunum. Yüksek tempoda bir oyun, baskı denedik. Başarılı da olduk" diye konuştu.
Pozisyon vermeden ilk yarıyı 1-0 geride kapattıklarını söyleyen Terim, "Bir şeyde daha başarılı olduk. Onu da çalışarak bertaraf etmemiz lazım. Hiç pozisyon vermeden gol yedik. İlk yarı pozisyona sokmadık ama içeri 1-0 yenik girdik. Sonrasında da bir taçtan gol yedik. Demek ki konsantre eksikliğimiz var" ifadelerini kullandı.
Terim sözlerini şöyle sürdürdü:
"10 kişi kalınca rakip daha rahat oynadık, gol de bulduk. Tur ile ilgili fazla şansımız yoktu. 7 Eylül'e kadar bazı oyuncular için karar vereceğimiz zaman dilimi. İyi futbol oynayan bir takım haline geleceğiz."

"Berkan beğendiğim bir oyuncu"​

Maçın ardından basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fatih Terim, "Yarın bir transferimiz olabilir" dedi. Alanyasporlu Berkan Kutlu ile ilgili de konuşan Terim "Berkan beğendiğim bir futbolcu. Olabilir, başka oyuncu da olabilir" diye konuştu.


Yani 2 maçta da Muslera nın yumruklama hatası pozisyon vermemek oluyor anladığım kadarı ile...Eh daha ne diyebiliriz ki Hoca hepimizden iyi biliyor,oyunu yakından takip etmiş...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst