gittigidiyor

İzinsiz reklam mesajları için şikayet adresi

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere




İzinsiz reklam mesajları için şikayet adresi




1437657822255.jpg

Yasaklanan reklam SMS'leri için bakanlığın internet sitesine eklenen bir linkle, "E-ileti şikâyeti" adlı bölüm oluşturuldu

Reklam SMS'leri 1 Mayıs'tan itibaren yasaklanırken, birçok firma tüketiciye SMS göndermeye devam ediyor. Bugüne kadar bu reklamlarla ilgili şikâyetleri yazılı olarak, ıslak imzayla kabul eden Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, tüketicilerin şikâyetlerini daha kolay iletebilmelerini sağlayacak bir sistem kurdu. Bakanlığın internet sitesine eklenen bir linkle, "E-ileti şikâyeti" adlı bölüm oluşturuldu. Şikâyet sisteminin adresi ise http://tiss. gtb.gov.tr/ olarak belirlendi.

E-POSTALAR DA ŞİKÂYET EDİLEBİLECEK

Tüketiciyi bezdiren reklam SMS'lerinin şikâyet edilmesi için beklenen sistem kuruldu. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, internet sitesinde reklam SMS'lerinin şikâyet edilmesi için özel bir bölüm açtı. Vatandaşlar, bu sayfaya girerek kolayca kendilerine gelen reklam SMS'lerini, e-mail'leri ve sesli mesajları şikâyet edebilecek. E-posta ile gelen reklamları şikâyet için gönderilen e-posta adresi ile e-postanın geldiği tarih yazılacak. Vatandaş, gelen e-postanın ekran görüntüsünü de sisteme girip şikâyetini gerçekleştirebilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst