gittigidiyor

Kaboul Fenerbahçe'ye doğru

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
04 Haziran 2015


Stoper arayışlarında gözünü İngiltere'ye çeviren Fenerbahçe, Tottenham formasını giyen Fas asıllı Fransız futbolcu Kaboul'la anlaşmaya yaklaştı...

kk05oq.jpg


Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun raporu sonrasında stoper transferi için arayışlara başlayan Fenerbahçe'de rota Premier Lig'e dönmüş durumda...

AN MESELESİ

Sarı-Lacivertliler, Tottenham formasını giyen Younes Kaboul'un transferinde önemli bir mesafe katetti. Kulübü ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fas asıllı Fransız futbolcunun menajeriyle temasa geçen Fenerbahçe yönetiminin prensip ahlaşmasına vardığı belirtiliyor.

BEŞİKTAŞ DA İSTEMİŞTİ

Yönetimin Tottenham'a 4.5 milyon Euro teklif ettiği ve görüşmelerin çok olumlu bir şekilde sürdüğü öğrenildi. 2010 yılından bu yana İngiliz ekibinin kadrosunda yer alan Kaboul'un ismi Ocak ayında Beşiktaş ile da anılmıştı. Fakat Fransız futbolcu yapılan teklifi geri çevirmişti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst