gittigidiyor

Kadıköy'de çok ilginç karar! İkici gol öncesi..

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
01 Aralık 2015


.
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada oldukça ilginç bir an yaşandı.



6qmLD0.jpg


Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı akrşılaşmanın ikinci yarısında sarı-lacivertlilerin attığı ikinci gol öncesinde çok ilginç bir an yaşandı.

Trabzonsporlu Aykut Demir ile Fenerbahçeli Fernandao arasında yaşanan ikili mücadele sırasında Aykut, topa vurarak meşin yuvarlağı kornere attı. Topun kornere çıkmasının ardından Luis Nani, yardımcı hakemin önünde taç atışıyla oyuna başladı.
Fenerbahçe Trabzonspor'u rahat geçti

Nani'nin taç atışı sonrası Gökhan Gönül topu kontrol etti ve ortasını ceza sahasına gönderdi. Fernandao ise kale sahasında kafayı yuvarak skoru 2-0 yaptı. Golün ardından Fenerbahçe'nin korner kazandığı sırada yardımcı hakem kararıyla taçla oyuna başlaması en çok konuşulan konulardan oldu.



'Maç içinde hata'

Cumhuriyet'in MHK'ye yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre, bu pozisyonda kural hatası yaşanmadığı ve yardımcı hakemin verdiği karardan kaynaklı bir hata olduğu öğrenildi. Cumhuriyet'in sorularını yanıtlayan MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu da "Kural hatası söz konusu değil. Yaşanan maç içerisinde olan bir hata" ifadelerini kullandı.

Özellikle sosyal medyada büyük tepki çeken pozisyon sonrasında Trabzonsporlu futbolcular hakeme itiraz etmişlerdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst