gittigidiyor

Kaspersky InternetSecurity 2013-13.0.0.3370TR 32'64Bit-Katılımsız

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
FGBMG.jpg


Kaspersky Internet Security 2013 13.0.0.3370 TR 32'64Bit Katılımsız

Bilgisayarlarınızın olmazsa olmazı yazılımlarından birisi de güvenlik çözümleridir. Bu alanda iyi çalışmalara adım atan Kaspersky, 2013 versiyonu olan Internet Security güvenlik paketinin ilanını yaptı. Moskova?da hazırlanan etkinlikte Kaspersky?nin yeni sürümü bugün basının karşısına çıktı. Bu sürümün Windows 8 uyumluluğu, hafifletilmiş database, geliştirilmiş güvenlik ve performans güncellemesi gibi özellikleri vardır.

Düzenlenen etkinlikte Kaspersky Lab?in bizzat kurucusu olan Eugene Kaspersky de bulunuyordu. Katıldığı etkinlikte yazılımın yeni özellikleri tanıtıldı. Kaspersky Lab Ürün Yöneticisi olan Peter Merkulov Internet Security 2013 ile ilgili açıklamalarda bulundu.Peter Merkulov yaptıkları sürümde yeni yazılımın özelliklerini geliştirdiklerini ve Windows 8 ile ciddi bir birleşme sağladıklarını ifade etti.Merkulov yazılımın çok hızlı çalışan Malware yani kötü yazılımları önleme özelliğinin kullanıcı deneyimini iyileştirip, açılma ve kapanma sürelerinin kısalttıklarını dile getirdi.
Merkulov, Antivirüs verilerinin eskisine nazaran % 50 daha az yer kapladığını belirtti.Çıkacak olan yeni yazılımın özellikle dizüstü bilgisayarları için daha önemli olduğunu vurgulayan Merkulov yazılımın daha az pil harcattığını belirtti. Kısa bir zaman diliminden sonra piyasaya çıkması beklenen yazılım, her türlü online saldırıyı engelleyecek şekilde dizayn edildi.
Merkulov arayüzün pek fazla değişmediğini ifade etti. Asıl değişikliklerin yazılımın içinde olduğunu söyledi.


QoEcq.jpg



Boyut:150-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre: zac
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7/8 xp vista 32x64bit



D4TKq.gif

kaspersky Internet-2013

kaspersky Internet-2013

kaspersky Internet-2013
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst