gittigidiyor

La Liga ekibinin Radamel Falcao pişmanlığı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
6658efd6e5c0421e96e66c97859294c3.jpg



Radamel Falcao sezon başında Galatasaray'dan ayrılıp Rayo Vallecano'ya transfer oldu.
Sarı-kırmızılı ekipte forma giydiği iki sezon boyunca beklentileri karşılayamayan ve sık sık sakatlıklarla mücadele eden Falcao yeni takımında eski günlerine geri döndü.

Bu sezonki performansıyla La Liga'da en çok konuşulan futbolculardan biri konumuna gelen Radamel Falcao, Rayo Vallecano'yu mest ederken bir başka La Liga ekibi ise pişmanlık yaşıyor.

Celta Vigo'nun Radamel Falcao pişmanlığı​

Radamel Falcao'nun Galatasaray'dan ayrılık sürecinde adı birkaç farklı kulüple anılıyordu.
Rayo Vallecano'nun yanı sıra Celta Vigo da oyuncuyla ciddi anlamda ilgileniyordu.
Falcao, Türkiye'den ayrıldı ve serbest kaldı. Ancak Celta Vigo için iş işten çoktan geçmişti. Avrupa dışından 3 oyuncu kontenjanını dolduran Celta Vigo bu transfer için şansını kaybetti ve oyuncu Vallecano'ya transfer oldu.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Anlamadığım şu biz Ülkemize gelen starlara iyi mi davranmıyoruz yoksa Ülkemize alışamıyorlar mı..? Bir zamanlar Galatasaray Ribery i almıştı adam pisi pisine elimizden kaçtı gitti...Para konusu aylarca sürdü hatırlarsınız..Neden bu şöhretler bizde tutunamıyor ya da tutulmuyor...?
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,202
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Ben de anlamıyorum, hatta adamlar çok disiplinli. Demek ki bizde gevşeklik var ve iyi çalıştırılmıyorlar. Bu yüzden de formdan düşüyorlar.
Anadolu takımlarındaki yabancıların performansı büyük takımlardakilere göre çok daha yüksek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst