gittigidiyor

LED Tasarımlı Ayakkabı

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
LED Tasarımlı Ayakkabı

Genellikle üzerimize giyeceğimiz eşyalıların hepsi hazır olarak fakat tek sorun ayakkabının renkleridir. Yapılan bu çalışmalar özellikle kadınların çok işine yarayacak.

.konuimg {width:590px;height:300px}
led-tasarimli-ayakkabi.jpg
Teknolojilere baktığımız artık hayatımızın her alanını girmeye başladı. Hatta üzerimizde yer alan giyilebilir teknoloji ürünleri bir oldukça dikkat çekici. Fakat The Shift Sneaker ismine sahip olan ayakkabı üzerindeki teknoloji sayesinde neredeyse oldukça etkili bir yapıyı beraberinde getiriyor
728arayas%5B1%5D.jpg

The Shift Sneaker, İçerisinde barındırmış olduğu LED teknolojiler sayesinde ayakkabınızın renkli istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Ayakkabının malzemesi içerisinde gizlenen LED’lerin kontrollerini ise cep telefonununuz üzerinden yapabiliyorsunuz.
Uygulaması üzerinde yer alan kendi tasarımınız yaratma seçeneğine sayesinde ayakkabınıza uygulamış olduğunuz tasarımları başkalarıyla hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz. Uygulama da için ek olarak özel paketleri de satın alabiliyorsunuz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst