gittigidiyor

Lenovo LaVie Z Satışa Sunuldu

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Lenovo LaVie Z Satışa Sunuldu

Lenovo LaVie Z, Yurtdışı sınırları içerisinde aaasatış raflarında yerini almaya başladı .

.konuimg {width:590px;height:300px}
lenovo-lavie-z-satisa-sunuldu.jpg
Lenovo firmasının geçiğimiz aylar içerisinde düzenlenen CES Fuarı içerisinde tanıtmış olduğu birden fazla bağlantı portuna sahip olan cihazı olan Lenovo LaVie Z, Yurtdışı sınırları içerisinde aaasatış raflarında yerini almaya başladı .
Cihaz yaklaşık olarak 850 gram ve 920 gram arasında değişiklik gösterirken LaVie Z, içerisinde yer alan özel magnezyum-lityum gvde tasarımı sayesinde piyasda ki alüminyum gövdeye sahip olan cihazlara nazaran oldukça kalitli bir hafiflik sağlıyor.
Cihazın özelliklerini yakından incelediğimizde yer alan 2560 x 1440 piksel çözünürlüğü ile birlikte 13” ekranının yer aldığını görebiliyoruz. İçerisinde Core i7 CPU ile gücüne güç katan LaVie Z, beraberinde 8 GB RAM ve 256 GB Depolama alanına sahip. Aynı zamanda üzerinde iki tane USB 3.0, SD Kart aynı zamanda HDMI Usb Protaları yer alanınan cihazın içerisinde Windows 8.1 işletim sistemi yüklü bir şekilde geliyor.
Ürünün başlangıç fiyatı olarak yaklalık 1499 Dolar olarak belirlenen cihazın içerisinde aynı zamanda dokunmatik ekrana dönüştürülebilir versiyonu da yer alıyor. LaVie Z ile aynı özelliklere sahip olan LaVie Z 360 ise fiyat konusunda 1699 dolardan.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst