gittigidiyor

Logitech C922 Pro Piyasaya Çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Logitech C922 Pro Piyasaya Çıktı[/h][h=2]Özel donanımları ve cihazlarıyla piyasanın önemli markaları arasında yer alan Logitech yeni bir modelin daha tanıtımını gerçekleştirdi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
logitech-c922-pro-piyasaya-cikti.jpg
Klavye, fare gibi özel donanımlarıyla dünya genelinde en çok tercih edilen markalardan birisi olan Logitech son olarak bir web kamerasını tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni cihaza Logitech C922 Pro adı verildiği görülürken yapılan tanıtımlarda oldukça üstün özelliklere sahip bir kameranın yaratıldığı da vurgulandı. Konu ile ilgili yapılan tanıtımlar üstelik şu anda dünya genelinde de büyük bir ilgi çekmiş durumda. Kullanıcıların özellikle son yaşanan gelişmeler doğrultusunda maksimum performans alabileceği Logitech C922 Pro Stream farklı ve kamera konusunda işleri kolaylaştıracak özelliklere sahip.
Logitech C922 Pro Özellikleri Neler?
HD kalite destekleyen Logitech C922 Pro, saniyede 30 kare hızda 1080p ya da 60 kare hızda 720p kalitede görüntü sağlıyor. Üstelik Logitech C922 Pro satın alacak kişilere yine Logitech servislerinin ücretsiz sürümleri ve pek çok özel servise kayıt imkanı sağlanacak. Bu bakımdan ürünü alan kişiler aynı zamanda Logitech’in önemli servislerinden de yararlanma imkanı elde edebilecek durumda.
Arka Plan Özelleştiriliyor!
Logitech C922 Pro’nun en önemli özellikleri ise oyuncuların arka plandan bağımsız bir şekilde yayınlarını kişiselleştirilmesi. Öyle ki yayınlarda arka planın yayından ayrılabilmesi ve farklı arka planların kullanılabilmesi adına yeşil perdeye gereksinim duyulurken bu yeni ürün ile birlikte böyle bir gereksinim ortadan kalkıyor. Böylece kişiler sadece kamera üzerinden bağımsız bir şekilde arka plan seçerek, işlemlerini gerçekleştirebiliyor
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst