gittigidiyor

Lumia 650 50 Dolara Düştü

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Lumia 650 50 Dolara Düştü[/h][h=2]Microsoft tarafından piyasaya sunulan ve Windows Phone işletim sistemi kullanılan Lumia 650, 50 dolardan satışa çıkarıldı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
lumia-650-50-dolara-dustu.jpg
Microsoft mobil alanda istediği rakamlara bir türlü ulaşamazken marka tarafından yapılan son hamleler ile birlikte Lumia 650 adı verilen modelde çok yüksek bir indirime gidildi. 70 dolar üzerinden satışa çıkartılan cihaz ilgi görülmemesi üzerine stokların eritilmesi için 50 dolara indirildi. Bu bakımdan kullanıcılar yeni telefon modelini Sadece 50 dolar karşılığında satın alabilecek.
Amerika’da İndirimde
Amerika'da başlatılan bu kampanya ile birlikte Lumia serisinin son durumu da gözler önüne serilirken 21 Ağustos’a kadar sürecek bu kampanyadan isteyen tüm kullanıcılar yararlanabilecek. Kampanya dahilinde Lumia 650 modeline sahip olacak kullanıcılar Windows işletim sistemini kullanmak zorunda. Modellerin bugüne kadar çok tercih edilmemesinin en önemli nedenlerinden bir tanesi kullanılan Windows işletim sistemi olarak gösterilirken telefonda bu işletim sistemi özelliğinin dışında yer alan özellikler söyle;
5 inç ekran 720p HD çözünürlük ve AMOLED panel
Snapdragon 212 işlemci
1 GB RAM
16 GB dahili depolama alanı
microSD kart desteği
8 MP arka kamera
5 MP ön kamera
LTE, NFC, Bluetooth 4.
FM Radyo
2,200mAh
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst