gittigidiyor

MacBook'a Windows 10 Kurdu Performans Yükseldi

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
MacBook'a Windows 10 Kurdu Performans Yükseldi

Tanıtılmasından üzere yaklaşık olarak uzun bir süre geçse de hakkında hala konuşulmaya devam eden yeni MacBook ürünü üzerinde barındırdığı inceliğiyle, Force Touch, USB-C gibi teknolojiler ile adından çok bahsetmişti.

.konuimg {width:590px;height:300px}
macbook-a-windows-10-kurdu-performans-yukseldi.jpg
Tanıtılmasından üzere yaklaşık olarak uzun bir süre geçse de hakkında hala konuşulmaya devam eden yeni MacBook ürünü üzerinde barındırdığı inceliğiyle, Force Touch, USB-C gibi teknolojiler ile adından çok bahsetmişti. Üretici firma olan Apple uzun süredir bünyesi altında gekliştirdiği Mac OS X yazılımını gelişim altına alarak MacBook cihazlarına yüklemişti. OS X'in stabilitesiyle de övünen cihaz farklı kullanıcılar tarafından oldukça fazla beğeni almıştı. Fakat bir öğrenciye göre durum bu şekilde değil.
ma2.jpg

Yurtdışında hayatını sürdüren bir Bilgisayar bölümü öğrencisi olan Alex King'e göre yaklaşık olarak 1 aydır kullanmış olduğu MacBook'ta Windows 10, Mac OS X'e göre çok daha hızlı çalışıyor diyerek internet sitesi üzerinden bir blog yazısı paylaştı.
Boot Camp kullanarak cihaz içerisine Windows 10 kuran Alex King, Yapmış olduğu açıklama içerisinde 60 FPS'de oldukça fazla pyüksek performans aldığını dile getirerek OS X yazılımına göre oldukça fazla hızlı olduğunu dile getirdi. Microsoft Edge'nin de testini yapan genç öğrenci yeni yazılım hakkında oldukça olumlu yorumlar yaptı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst