gittigidiyor

Machete Video Editor v3.7.33

Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,634
Tepkime puanı
402
Puanları
83
Konum
kayıp
Machete Video Editor v3.7.33 (Video Kesme, Birleştirme,Çevirme Programı)


machetevideoeditor.jpg



Machete Video Editor, video ve ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabilen ve oynatan programdır. Program ile video ve ses dosyalarını dönüştürebilir,kesebilir yada birleştirebilirsiniz.Program AVI, FLV (Flash Video), WMV, WMA, ASF, MP3 ve WAVE ses ve video dosyalarını düzenleyebilir.Program ses ve video oynatıcılar için gerekli olan kod çözücüleri (codec) için ek özel kod çözücü yüklemeye ihtiyaç duymaz…


Özellikleri:
AVI, ASF, WMV, WMA, MP3, WAVE ve FLV ses ve video dosyalarını destekler.
AVI, ASF, WMV, WMA, MP3, WAVE ve FLV düzenleyicilere sahip.
Video kesme, birleştirme yapabilir.
Desteklenen tüm dosyalar için etiket dosyası düzenleyebilir.


Download Freakshare


Download Uploaded



Aranılan Kelimeler: Machete Video Editor v3.7.33 (Video Kesme, Birleştirme,Çevirme Programı) programının crack serial keygen bulabilir yada dilerseniz kolayca Machete Video Editor v3.7.33 (Video Kesme, Birleştirme,Çevirme Programı) full torrent download yapabilirsiniz, daha sonra kullanmanız gerektiğinde sitemizden Machete Video Editor v3.7.33 (Video Kesme, Birleştirme,Çevirme Programı) indir yükle yaparak pc'nize kaydedebilir, daha sonra dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Machete Video Editor v3.7.33 (Video Kesme, Birleştirme,Çevirme Programı) rapidshare, fileserve, netload, hotfile download indir ile dilediğiniz server'dan hızlıca dosyayı indirebilirsiniz. Machete Video Editor v3.7.33 (Video Kesme, Birleştirme,Çevirme Programı) tam sürüm indir ile sorunsuz programı kullanmanızı sağlar. Machete Video Editor v3.7.33 (Video Kesme, Birleştirme,Çevirme Programı) türkçe patch yama ile programı türkçe kullanabileceksiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst