gittigidiyor

macOS Sierra 10.12.3 yayınlandı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
macos-sierra-icin-10123-guncellemesi-yayinlandi.jpg
Apple, iOS 10.2.1, watchOS 3.1.3 ve tvOS 10.1.1 güncellemelerinin yanı sıra macOS Sierra işletim sisteminin 10.12.3 sürümünü yayınladGenel anlamda hata düzeltmeleri içeren macOS Sierra 10.12.3 sürümünün detaylarına, gelin hep beraber bir göz atalım.macOS Sierra 10.12.3 kullanıcılara neler sunuyor?

Apple’ın macOS Sierra 10.12.3 güncellemesinde yer vermiş olduğu sürüm notlarına göre, güncelleme ile birlikte yeni 15 inç MacBook Pro modelinde otomatik grafik kartı geçişi iyileştirildi, Adobe Premiere Pro hataları düzeltildi, 13-inç MacBook Pro'daki Touch Bar daha stabil hale getirildi ve ayrıca Safari'nin yüksek pil tüketim sorunu çözüldü.

macos-sierra-icin-10123-guncellemesi-yayinlandi-2.jpg

Tüm bu hata düzeltmelerinin yanı sıra sürüm notlarında macOS Sierra 10.12.3’ün, çok daha kararlı ve bir o kadar az pil tükettiğini belirtiyor. Güvenlik konusunda da birçok açığın giderildiği söz konusu bilgiler arasında.İndirilmeye sunuldu!

Son olarak birçok hata ve açığın giderildiği, 1,3 GB boyutundaki macOS Sierra 10.12.3 güncellemesini an itibariyle indirebileceğinizi hatırlatmadan geçmeyelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst